EXCLUSIV / Decizie neașteptată în dosarul lui Matteo Politi / Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Italianul care s-a transformat în cântăreț după ce a fost acuzat că a maltratat mai multe paciente dându-se drept medic estetician a ratat ocazia de a pleca în turneul la care visa.


Matteo Politi a fost anunțat, recent, că cererea în care solicitase anularea controlului judiciar a fost respinsă, așa că visul lui de a pleca în turneu, prin țară, s-a năruit. ”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul Politi Matteo, prin ordonanţa de prelungire a măsurii controlului judiciar, din data de 26.11.2019 emisă în dosarul cu nr. 11158/P/2018 a Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, măsură dispusă prin încheierea nr. 12315/299/2019, din data de 03.06.2019 a Judecătoriei sectorului 1 Bucureşti, prelungită prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti cu nr. 11158/P/2018, din data de 15.07.2019 şi ulterior, prelungită prin ordonanţa din data de 25.09.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpat, până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 60 de zile. Respinge cererea inculpatului de modificare a interdicţiei stabilite în sarcina acestuia prin ordonanţa din data de 26.11.2019 emisă în dosarul cu nr. 11158/P/2018 a Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, interdicţie constând în nedepăşirea razei teritoriale a Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov. Măsurile se comunică în conformitate cu art. 221 alin. 8 C. proc. penală. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţata în cameră de consiliu, astăzi, 13.05.2020”, au decis magistrații.

După ce a stat o perioadă în spatele gratiilor, fiind acuzat că s-a dat drept medic și a operat ilegal mai mulți pacienți, Matteo Politi a decis să iasă în public, să-și spună propria variantă și să se apere. “Eu am studii, dar diplomele mele nu au fost obținute aici. Nu am 8 clase, cum s-a spus. Am venit în România să profesez că medic și am făcut asta. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Am fost amenințat, șantajat de oameni cu legături în lumea interlopă. Sunt oameni care mi-au spus că mă lasă să operez în clinicile lor dacă le dau procent din tariful meu. A venit momentul să știe toată lumea cine sunt și să demonstrez totul”, a susţinut italianul.

Matteo Politi și-a lansat, în plin scandal, prima melodie și susţine că banii pe care îi va câștiga de pe urma piesei îi va oferi copiilor cu dizabilități. ”Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super-melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente”, a spus Matteo Politi, în exclusivitate pentru Spynews.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro