EXCLUSIV / Dedicaţii horror pentru interlopul brăilean care a căsăpit doi baschetbalişti, la cheful Cordunenilor!

+6 click pentru
galerie

Interlopul Gabi Dasaev, care a şocat o ţară întreagă după ce a hăcuit doi sportivi într-un restaurant din Brăila, are o experienţă vastă la capitolul "mortăciuni" şi tentative de omor.

În 2003, când se afla în puşcărie, tot "nevinovat", Gabriel Husein, zia Dasaev, a primit dedicaţii pe bandă rulantă de la cei mai în vogă manelişti, la nunta celebrului Costel Corduneanu. Ştefan de la Bărbuleşti şi Sorinel Puştiu au cântat toată noaptea şi, în timp ce invitaţii aruncau cu zeci de mii de euro, dădeau dedicatii: "Pentru Dasaev, care e la suferinţă! Pentru jupânul Brăilei, domnul Titel Crăcănatu, care ne-a ridicat pe toţi! Pentru domnul Ghiuri! Pentru domnul Crăcănatu, care a dus steagul şi-l va mai duce! De la Dasaev (care asculta dedicaţiile la telefon şi dădea, la rândul lui, dedicaţii, din puşcărie), pentru dl. Titel Crăcănatu şi pentru Ghiuri şi pentru Ion Clămparu!"

Înnebuniţi de banii care zburau "fără număr", Ştefan de la Bărbulesti şi Sorinel Puştiu i-au compus ad-hoc şi o baladă lui Dasaev:

"Suntem unul pentru toţi şi toti pentru unul

Şi cine s-a pus cu noi şi-a găsit jupânul!

Cu sabia şi cu pumnu'

Dasaev e numărul unu!"

"Pentru Dasaev, copilul lui Crăcănatu! Pentru Dasaev sadicul!"

Chiar dacă lumea zicea încă din 2003 că Dasaev era cunoscut drept un interlop sadic, acesta a pozat în cetăţean cu frică de Dumnezeu zilele trecute, după ce şi-a spălat cuţitul în maţele unor baschetbalişti americani. Dasaev a fost căutat timp de două zile de autorități şi a fost reţinut pentru tentativă de omor. A susţinut, însă, că era în legitimă apărare. "Nu se poate așa ceva, ce se vorbeşte. Dacă eu sunt vinovat de ceva, arestează-mă, dar dacă nu sunt, de ce trebuie să fiu?", a declarat Gabriel Husein, potrivit observator.tv. "E parţial vinovat, pentru că a ripostat, fiind lovit de patru sportivi. A fost agresat şi a răspuns cum a putut", a afirmat şi avocata acestuia, Angelica Ionel.

Victimele, Darrel Bowie și Joseph McClain, baschetbalişti de la clubul Cuza Sport, se aflau la o terasă, atunci când o tânără venită cu un grup de bărbați s-ar fi îndreptat spre masa lor. Acest lucru i-ar fi înfuriat pe cei cu care tânăra venise, respectiv interlopii din banda lui Dasaev. Dezlănțuiți, bărbații au tăbărât pe sportivi cu pumnii și picioarele. Unul dintre baschetbaliști, Bowie, a fost înjunghiat. În urma atacului, cei doi sportivi au fost operați de urgență.

Folosindu-se de aceeaşi strategie, a legitimei apărări, a scăpat de puşcărie şi un alt interlop din grupul din care face parte Dasaev, Marian Dănuţ Soare (foto sus). Acesta a devenit celebru în urmă cu 13 ani, când a ucis cu sânge rece un asistent medical, în plină stradă, şi a scăpat cu ajutorul Parchetului fără o zi de puşcărie. Atunci, Soare a cooperat atât de bine cu procurorul de caz, încât acesta a concluzionat, după o anchetă de câteva săptămâni, că interlopul l-a omorât pe tânăr în legitimă apărare. Cum a reuşit Soare de la Brăila – care are o avere uriaşă, deşi n-a câştigat la loto şi nici nu s-a spetit muncind – să scape de dosarul de omor din 2005, doar el şi procurorul de caz ştiu. Cert este că, după doar câteva luni, cazul considerat iniţial omor calificat s-a transformat, brusc, în „ucidere în legitimă apărare”. Aşa că nu este exclus ca şi Dasaev să obţină clasarea dosarului, mai ales că are mulţi bani, din diverse activităţi. Pentru a-şi plăti cei mai buni apărători.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro