EXCLUSIV / Dovada că Ioana Filimon a minţit în scandalul răpirii! Document bombă

+6 click pentru
galerie

SPYNEWS prezintă un document incredibil, care demonstrează că Ioana Filimon a minţit în faţa poliţiştilor, pentru a-l salva de la un nou dosar penal pe interlopul care a răpit-o, în Turcia.

Ieri, atât Ioana Filimon, cât şi miliardarul din Turcia care recunoaşte că e un mafiot care vinde ilegal arme au declarat sus şi tare că scandalul răpirii a fost generat de rudele româncei, care au alertat degeaba autorităţile. De asemenea, în declaraţia dată în faţa poliţiştilor, Ioana Filimon a susţinut că nu a fost sechestrată şi că iubitul turc nu i-a „confiscat” telefonul şi documentele, infirmând varianta familiei.

SPYNEWS a intrat, însă, în posesia unor informaţii care demonstrează că Ioana Filimon minte, cel mai probabil pentru a-l scăpa pe mafiotul din Turcia de un nou dosar penal. Mai ales că, oricum, acesta va sta următoarele nouă luni în puşcărie. Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe au dezvăluit, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că în cazul Ioanei Filimon a fost necesară intervenţia de urgenţă a poliţiei, precum şi eliberarea unui titlu de călătorie. (facsimil jos)

Document provizoriu care se eliberează, potrivit legii, doar atunci când cetăţeanul a pierdut buletinul şi/sau paşaportul şi nu poate să iasă dintr-o ţară, pentru a reveni în România. (facsimil jos) Şi, cum la intrarea în Turcia Ioana Filimon avea documentele, fiindcă nu putea intra altfel, rămâne doar o variantă: iubitul interlop i-a „confiscat” actele.

Iată ce a declarat Ioana Filimon în faţa poliţiştilor: “Părinţii mei au vorbit cu cei de la Consulat, cărora le-au spus că am fost bătută şi forţată de iubitul meu şi de aceea ne-a contactat Poliţia. Am sunat-o pe mama de pe telefonul prietenului meu, pentru ca familia mea să nu se îngrijoreze mai mult. Când am ajuns acasă, de asemenea, am sunat-o, din nou pe mama de pe telefonul meu. Apoi am venit la şeful Biroului cu iubitul meu. Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmaţiile familiei mele nu sunt fondate”.

Ieri, iubitul turc a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS: „În primul rând, vă spun că sunt un afacerist faimos în Turcia. Vând arme, în mod legal și ilegal. Toată lumea mă cunoaște. La voi în țară, spuneți mafiot sau interlop. Este normal. Mi-a plăcut Ioana și am avut o vară frumoasă. Am aflat că voi merge la închisoare în 15 zile, timp de 9 luni. I-am serbat ziua Ioanei și i-am dat inelul sâmbăta trecută. Apoi i-am spus că este greu la închisoare, că sunt mulți bărbați duri. Am vrut să ne despărțim, pentru că o să fiu singur într-o cameră, fără telefon, fără nimeni. Mi-ar fi foarte greu cu iubită. (...) Ceva mai târziu, eram cu prietenii mei. M-a sunat poliția și mi-a spus că mama iubitei mele i-a sunat. Mi-au zis să vin luni cu ea. Mama ei a spus că am răpit-o pe Ioana. Cred că pentru că am zis că vreau să ne despărțim înainte să merg la închisoare, li s-a părut că e un joc. I-am zis că familiei ei îi e frică, pentru că nu răspunde la telefon. Mamei ei îi era teamă, e normal. Și când polițiștii au terminat, Ioana le-a spus că mama ei a făcut doar o mare greșeală. A rămas cu mine. Trece o zi și îi zic că am încheiat această relație. Pune apoi o poză și scrie că a terminat cu mine pentru că mă duc la închisoare. Apoi și-a închis pagina de Instagram. Acum toată lumea crede că am răpit-o și mă doare inima. Este o formă de răzbunare”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro