Atenție!
Conținut pentru adulți!

EXCLUSIV / Fata violată de şapte ţărani din Vaslui, umilită încă o dată! Familia victimei este în stare de şoc

+9 click pentru
galerie

Răpită, sechestrată şi batjocorită de şapte "şmecheri" din Vaslui, Raluca M. a fost umilită încă o dată, iar familia victimei încă nu îşi poate reveni după ce a aflat vestea şocantă.

Tânăra violată de şapte ţărani a fost anunţată, recent, că unul dintre indivizii care i-au distrus viaţa a fost eliberat din puşcărie, cu cinci ani mai devreme. Graţie unor judecători mărinimoşi, violatorul condamnat la 8 ani şi 8 luni de puşcărie a fost eliberat din penitenciar, după trei ani, iar acum se plimbă nestingherit pe sub nasul victimei şi al familiei acesteia. Asta în condiţiile în care infractorul era considerat extrem de periculos şi a primit una dintre cele mai mari pedepse din dosarul respectiv, fiindcă a pus la cale violul în grup.

Paul Andrei Burlacu (foto: Vremea nouă)

"Admite propunerea Comisiei de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Vaslui privind liberarea condiţionată a persoanei condamnate Burlacu Paul Andrei. (...) Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Burlacu Paul Andrei, anterior executării integrale a pedepsei de 8 ani şi 8 luni închisoare. (...) Pe durata termenului de supraveghere, condamnatul Burlacu Paul Andrei se va supune următoarelor măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Vaslui, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, orice schimbare a locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă", au decis judecătorii, trăgându-i victimei încă o palmă zdravănă.

În noiembrie 2014, Raluca M., care atunci era elevă la un liceu din Vaslui, făcea naveta cu autobuzul acasă, într-o comună apropiată. Într-o seară, în timp ce se afla în staţia de autobuz, lângă ea a oprit Silviu Burada cu maşina şi a întrebat-o dacă nu vrea să o ducă acasă cu maşina pentru a ajunge mai repede.

În maşină se afla şi Paul Andrei Burlacu, individul eliberat recent de judecători. Fata a acceptat fără să pună la îndoială seriozitatea lui Burada, cu atât mai mult cu cât era prietenă cu el. Numai că, în loc să o ducă acasă, Burada şi Paul Andrei Burlacu au dus-o pe un câmp, unde şi-au mai chemat cinci prieteni, apoi au violat-o cu sălbăticie. După un proces lung, autorii au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie. Dar, după ce lumea a mai uitat de cazul şocant, magistraţii au început să îi scoată din puşcărie pe violatori, pe bandă rulantă, invocând prevederile legii recursului compensatoriu.

Anul trecut, Silviu Avădanei (foto sus) a fost eliberat tot după trei ani de puşcărie, deşi primise o pedeapsă de opt ani. Beneficiind de prevederile legii recursului compensatoriu, tânărul de 25 de ani a fost eliberat, în baza unei decizii a Judecătoriei Vaslui, după doar trei ani de detenţie, deşi mai avea de executat cinci, cu posibilitate de eliberare în 2022. Avădanei a fost condamnat la opt ani de închisoare, deoarece nu și-a recunoscut fapta. Alți trei violatori, condamnați la pedepse mai mici, după ce și-au recunoscut faptele, au fost și ei eliberați condiționat în iunie 2018, ei câștigând peste 200 de zile de libertate fiecare urmare a aplicării recursul compensatoriu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro