EXCLUSIV / Fetiţa-minune din showbiz, hărţuită de un obsedat! Imagini incredibile cu minora de 12 ani şi individul acuzat de fapte grave

+10 click pentru
galerie

Polițiștii bucureșteni sunt în alertă, după ce mama unei fetiţe-minune din showbiz a depus o plângere în care susţine că minora ar fi hărțuită de un fan pervers.

Considerată un copil minune, fetița de 12 ani a participat la mai multe concursuri de talente și a evoluat pe marile scene ale lumii. Potrivit unor surse judiciare, mama fetiței ar fi colaborat cu un bărbat trecut de prima tinerețe, care la prima vedere părea om serios, pentru a filma spectacolele copilului, după care acesta edita filmele, pentru a putea fi publicate pe Internet.

Problemele au apărut după ce mama micii artiste a renunțat la serviciile individului. Dintr-o dată, bărbatul a început să facă diverse conturi de facebook false, în numele fetei, pentru a publica fotografii în care apărea în compania acesteia, în diferite ipostaze, unele dintre ele interpretabile.

Polițiștii au intrat pe fir, alertați și de unele mesaje venite din partea unor internauți care vorbeau despre fapte grave îndreptate împotriva fetiței. Pe de altă parte, mama victimei a depus o plângere penală, însă, în mod bizar, anchetatorii nu au reuşit, deocamdată, să dea de urma suspectului, pentru a-l audia şi a stabili care este adevărul. În timp ce poliţia îl caută, suspectul nr. 1 a postează zilnic imagini pe Internet, alături de copilă, pe contul său real, unde este menţionat numele complet şi locul de muncă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro