EXCLUSIV / “Firicel” din „Las Fierbinţi”, salvat de DIICOT de la încă un dosar de trafic de droguri / Cum a fost prins actorul!

+9 click pentru
galerie

DIICOT a reuşit să claseze încă un dosar de trafic de droguri, dând verde iubitorilor de senzaţii tari care conduc maşinile „fumaţi”. Beneficiarul: “Firicel” din „Las Fierbinţi”, căruia DIICOT i-a mai rezolvat un dosar de trafic de droguri, în 2017. Şi, un altul, în 2007.

Cuzin Toma, alias „Firicel” din serialul „Las Fierbinţi” este extrem de iubit de DIICOT, iar joi va scăpa definitiv de un nou dosar de trafic de droguri, graţie procurorilor care, teoretic, luptă împotriva posesorilor şi traficanţilor de substanţe interzise. Practic... Reporterii SPYNEWS au încercat, ieri, să afle de la DIICOT care au fost motivele care au stat la baza deciziei de clasare a dosarului, în condiţiile în care „Firicel” a mai avut două dosare de trafic de droguri, închise de aceiaşi procurori DIICOT, însă vajnicii luptători antidrog au avut o reacţie extrem de bizară, refuzând categoric să ofere informaţiile solicitate.

Cât cannabis au găsit procurorii DIICOT la "Firicel" din "Las Fierbinţi"! Detalii exclusive din dosar

Conform portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost înregistrat pe 5 decembrie 2019, obiectul fiind „confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCP)”. Iar cum legea prevede ca ordonanţa procurorilor să fie transmisă în termen de zece zile către judecător (facsimil jos), înseamnă că aceasta a fost dispusă în luna noiembrie a anului trecut.

Cât cannabis au găsit procurorii DIICOT la "Firicel" din "Las Fierbinţi"! Detalii exclusive din dosar

Aşadar, procesul nu are legătură cu dosarul din 2017 al lui „Firicel”, când DIICOT a decis să renunţe la urmărirea penală, pe motiv că nu ar fi existat interes public pentru condamnarea sau amendarea actorului. (Vezi articolul aici)

La momentul respectiv, Cuzin Toma fusese prins drogat la volan – faptă care, în opinia procurorilor antidrog, nu trebuie sancţionată. (facsimil jos) Anterior, „Firicel” a mai avut un dosar pentru trafic de droguri, în 2007, după ce a fost prins cu „iarbă”, pe litoral.

Cât cannabis au găsit procurorii DIICOT la "Firicel" din "Las Fierbinţi"! Detalii exclusive din dosar

De altfel, DIICOT pare că are o slăbiciune pentru anumiţi drogaţi din „lumea bună”, clasând pe bandă rulantă dosarele acestora. În cazul lui Giani Kiriţă, de exemplu, care fusese prins cu cocaină, DIICOT nu numai că i-a aranjat dosarul, dar a şi minţit presa, susţinând că acesta nu ar fi fost cercetat penal, pentru a-l proteja pe fostul fotbalist. (Vezi articolul aici)

EXCLUSIV / Câtă cocaină au găsit polițiștii la Giani Kiriță! Document exploziv

Totul ieşit la iveală în 2017, când reporterii SPYNEWS au descoperit că DIICOT (care susţinea că Giani Kiriţă nu fusese cercetat penal) făcuse, pe şest, o cerere de confirmare a urmăririi penale.

EXCLUSIV / Câtă cocaină au găsit polițiștii la Giani Kiriță! Document exploziv

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro