EXCLUSIV / Gest scandalos al ofiţerului de la Poliţia Rutieră care a circulat 20 de ani cu un permis fals / Ce i-a făcut propriului copil!

+3 click pentru
galerie

Ofiţerul de la Poliţia Rutieră care a circulat 20 de ani cu un permis fals şi-a înşelat până şi propriul copil, căruia i-a luat pâinea de la gură.

Augustin Căpîlnaş, fostul preot care a ajuns ofiţer de poliţie şi a şofat ani la rând maşinile Ministerului de Interne fără a avea permis de conducere i-a tras ţeapă până şi propriului fiu, refuzând să îi plăteasă acestuia pensie alimentară. Supărat pe părintele său, băiatul l-a dat în judecată pe acesta, iar instanţa a dispus ca fostul ofiţer de poliţie să-i plătească lunar 25% din veniturile încasate. „Admite acţiunea formulată de reclamantul (numele minorului - n.r.) împotriva pârâtului CĂPÎLNAŞ AUGUSTIN şi în consecinţă: Obligă pârâtul să achite reclamantului, cu titlul pensie de întreţinere, 25% din venitul lunar net realizat, începând cu 22.10.2016 şi până la finalizarea studiilor de către beneficiar, dar nu mai târziu de împlinirea de către acesta a vârstei de 26 ani”, au dispus judecătorii.

Subcomisarul Augustin Căpîlnaş, ofiţer în cadrul Direcţiei Rutiere, a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare, cu suspendare, după ce s-a dovedit că ani la rând a şofat maşinie de serviciu şi maşina personală folosind un document fals. Potrivit procurorilor, când a fost verificat, el a prezentat un document în fotocopie reprezentând un permis de conducere, “care avea înscrise datele personale şi fotografia sa, act care, însă, era emis pentru un alt titular”.

Fost preot, Augustin Căpîlnaş a intrat în poliţie în noiembrie 2004, conform alba24.ro, fiind numit ofiţer de relaţii cu publicul la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj-Napoca. În 2006, a ajuns, prin transfer de la Cluj, purtător de cuvânt al IPJ Alba şi a ocupat această funcţie timp de un an. Din 2009, a fost transferat la Bucureşti. Potrivit alba24.ro, ofiţerul a fost implicat în mai multe acţiuni de educaţie rutieră şi pentru respectarea regulilor de circulaţie, prevenirea accidentelor provenite de pe urma nerespectării vitezei legale şi a consumului de alcool şi în judeţul Alba.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro