EXCLUSIV / Gheorghe Dincă, gest neaşteptat, în pușcărie / Ce le-a cerut gardienilor!

+3 click pentru
galerie

Gheorghe Dincă i-a surprins pe angajații închisorii cu o solicitare incredibilă, care pare menită să impresioneze şi să-i inducă pe anchetatori pe o nouă pistă.

Transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru expertiza psihiatrică, pentru ca specialiștii să stabilească dacă acesta are discernământ, Gheorghe Dincă a făcut și prima solicitare pentru conducerea instituției. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a spus că dorește să stea de vorbă cu un preot. Mai mult, a solicitat să-i fie adusă în cameră și o Biblie, pentru că vrea să se apropie de Dumnezeu.

Vânat de puşcăriaşi

În plus, sursele citate au mai dezvăluit, în exclusivitate pentru spynews.ro, că “monstrul de la Caracal” a fost cazat într-o “celulă de lux”, spațioasă și luminoasă, care respectă întocmai toate normele impuse de Uniunea Europeană, în care se găsește inclusiv un televizor. Ca și până acum, Dincă stă singur, de teamă să nu fie bătut sau omorât de un alt deținut. Paza acestuia este una extrem de strictă, în condițiile în care apariția lui în curtea închisorii provoacă, de fiecare dată, adevărate revolte ale pușcăriașilor, care au promis să-l linșeze cu prima ocazie apărută.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro