EXCLUSIV / Imagini incredibile cu "palatul" din Anglia al "milionarului" Biancăi Drăguşanu! La ce a renunţat Tristan Tate ca să fie cu femeia lui Victor Slav!

+7 click pentru
galerie

"Milionarul" care i-a spart casa lui Victor Slav a renunţat la multe pentru a fi alături de Bianca Drăguşanu, dovadă stând imaginile cu "palatul" acestuia din Marea Britanie.

"Prinţul" Tristan Tate, care a învins "balaurul" de la Meteo şi i-a răpit frumoasa siliconată, călare pe un bolid de jumătate de milion de euro, a renunţat la condiţiile pe care le avea în Anglia pentru a trăi pe plaiuri mioritice. Reporterii SPYNEWS au intrat în posesia unor imagini incredibile cu locuinţa în care domiciliază Tristan şi fratele său, Andrew, conform documentelor oficiale. Aşadar, potrivit actelor şi a propriilor sale declaraţii, "milionarul" Tristan locuieşte la o aruncătură de băţ de Londra – aproximativ 50 de kilometri -, la periferia unui oraş asaltat de migranţi, într-un cartier modest.

"Castelul" de la numărul 51, acolo unde locuiesc fraţii Tate, are un zid de peste 1,60 m, iar poarta principală seamănă cu una medievală: e făcută din nişte scânduri şubrede şi n-are clanţă, însă pe ea încape lejer o pubelă. În momentul în care au fost surprinse imaginile, maşinile de lux pe care fraţii Tate le-au lăsat în Anglia erau, probabil, parcate în garajul spaţios de lângă poartă, în faţa căruia erau aşezate meticulos patru pubele – semn de bunăstare, că proprietarii fac o groază de gunoi menajer.

Şi, fiindcă informaţia înseamnă putere, proprietarii casei în care domiciliază fraţii Tate au nu una, ci două antene: una parabolică şi una clasică, menită să capteze posturile TV gratuite, emise în eter. Din imaginile intrate în posesia SPYNEWS rezultă că cele aproape patru camere spaţioase din "castelul" de la nr. 51, care e posibil să depăşească, laolaltă, 40 de metri pătraţi, sunt încălzite cu o centrală termică proprie! Semn că milionarii care locuiesc acolo nu s-au uitat la bani când a venit vorba de investiţii.

Iar pentru că un palat fără spaţiu verde nu se putea, în spatele casei în care domiciliază fraţii Tate există aproximativ 12 mp de peluză şi un lampadar care luminează parcarea din imediata apropiere.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro