EXCLUSIV / Încă o lovitură pentru familia Castellano! Moştenitorul "imperiului", făcut K.O.

+4 click pentru
galerie

Familia Castellano pare urmărită de probleme – divorţuri, scandaluri şi cluburi mistuite de incendii şi, mai nou, probleme cu poliţia.

Vincent Castellano, moştenitorul “imperiului” clădit de tatăl său, Joshua, a primit o veste proastă, zilele trecute, chiar după ce clubul deţinut de familia sa pe litoral s-a făcut scrum. Castellano Jr. a pierdut un proces cu Poliţia Rutieră, în care tânărul solicitase anularea unei sancţiuni contravenţionale şi returnarea permisului de conducere. “Respinge plângerea contravenţională (referitoare la PV SERIA PBW NR.055556/2019 – n.r.) ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti sub sancţiunea nulităţii”, au decis magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3. Aşa că, după ce că a rămas fără localul de fiţe, Castellano Jr. a rămas şi fără “carnet”.

Reamintim că în noaptea de luni spre marţi clubul din Mamaia al lui Joshua Castellano a ars din temelii, cauza incendiului fiind, se pare, un aragaz lăsat nesupravegheat. La faţa locului s-au deplasat nouă echipaje de pompieri, însă, în pofida eforturilor, clădirea a fost mistuită de flăcări în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

În 2005, clubul Bamboo din Capitală, al lui Joshua, a fost mistuit de flăcări, iar la momentul respectiv Cătălin Botezatu susţinea că focul ar fi fost pus intenționat. În ianuarie 2017, clubul familiei Castellano a ars din nou ca o torţă, după ce a luat foc din senin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro