EXCLUSIV / Interlopul care a târât-o pe Bianca Drăguşanu în scandalul drogurilor, şi umilit, şi cu banii luaţi!

+4 click pentru
galerie

Marco, unul dintre capii clanului interlop Kalu, organizaţie care face afaceri sub nasul poliţiştilor şi procurorilor, a primit o veste devastatoare.

Judecat într-un dosar în care este acuzat de fapte comise cu violenţă, Marco Kalu, pe numele său real Alexandru Claudiu Pascu, a contestat decizia, susţinând că nu există probe solide pentru a fi judecat şi că procurorii şi judecătorii ar fi comis o eroare atunci când au decis să îl trimită în judecată. După ce au analizat probele depuse la dosar, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti i-au respins cererea şi, “bonus”, l-au pus să scoată şi 200 de lei din buzunar. “În baza art. 347 alin. 4 C.p.p., respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de către contestatorul-inculpat PASCU ALEXANDRU-CLAUDIU, împotriva încheierii pronunţate de către Judecătoria Sector 2 Bucureşti în dosar nr. 7622/300/2019/a1. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă contestatorul-inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de către stat în valoare de 200 lei. Definitivă”, au decis judecătorii. Aşa că, la finele lunii septembrie, Marco Kalu este aşteptat în faţa magistraţilor, pentru a da explicaţii în dosarul în care este acuzat că a bătut crunt o persoană.

De altfel, nu este prima dată când Marco trece pe la tribunal. El a fost martor şi în celebrul dosar al lui Iorgulescu Jr., în care rudele lui din clanul Kalu au fost acuzate că au răpit un om şi l-au bătut cu ciocanul până i-au rupt oasele şi i-au scos dinţii.

Marco Kalu a târât-o pe Bianca Drăguşanu într-un scandal de proporţii, luna trecută, când a fost prins drogat la volan, în timp ce frumoasa blondină se afla în dreapta sa. Filtrul Poliţiei Rutiere era organizat chiar la punctul de plată de pe podul de la Feteşti. Alexandru Claudiu Pascu a fost oprit, iar în urma testării s-a stabilit că acesta consumase cocaină. „Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi (7 iulie a.c. – n.r.), ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv. Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție, iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viața mea, iar droguri nici atât!”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro