EXCLUSIV / Interlopul Ghenosu, mărturii şocante, chiar din puşcăria din Anglia! Ce le pregăteşte procurorilor DIICOT!

+3 click pentru
galerie

Aflat "la suferinţă", într-o temniţă din Marea Britanie, după ce a umilit toată Poliţia Română şi procurorii "antimafia", temutul interlop Ghenosu transmite un mesaj dur autorităţilor.

Ieri, după ce SPYNEWS a relatat faptul că Ghenosu ar fi avut probleme mari cu nişte colegi de celulă care l-au tras la răspundere pentru o presupusă ţeapă, familia interlopului s-a declarat şocată de "răutatea presei", dar şi a procurorilor DIICOT. Aşa că, la cererea lui Ghenosu - care a aflat în puşcărie ce au publicat jurnaliştii SPYNEWS pe Internet - s-a organizat rapid o "celulă de criză", la vorbitor. Astfel, "il consigliere" desemnat de Ghenosu a transmis un mesaj extrem de interesant, menit să îi pună pe gânduri pe procurorii DIICOT.

"Chiar acum am ieşit de la Ghenosu, de la vizită. Este foarte supărat. El se simte bine aici, în Anglia, dar vrea DIICOT să îi facă manevră să îl ducă în România. DIICOT trimite aici, în Anglia, tot felul de acte, ca să-l transforme în faţa englezilor în cel mai mare mafiot. Face mult rău şi familiei. Ghenosu este decis să lupte, să îşi caute dreptatea. Are multe de spus", este mesajul lui Ghenosu, via "il consigliere". Şi e normal ca interlopul sângeros să aibă multe de spus, dacă ţinem cont de faptul că DIICOT l-a scăpat printre degete pe acesta cu doar câteva minute înainte de o descindere despre care ştiau doar poliţiştii şi procurorii. Descindere despre care Ghenosu a fost informat...

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro