Exclusiv! Interviu senzaţional cu Elena Băsescu! Frumoasa mămică a vorbit alături de cei trei copilaşi ai ei

+4 click pentru
galerie

Are trei copii şi este mai fericită ca niciodată! Elena Băsescu a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Într-un interviu emoţionant oferit reporterilor Antena Stars, difuzat astăzi, începând cu ora 8.00, la Star Matinal, Elena Băsescu vorbeşte despre lucrurile mai puţin cunoscute din viaţa ei. "Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei. Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor. Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin, dar şi în părinţii lui Bogdan, cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul", explică Elena Băsescu.

Este mămică, are o familie fericită şi a ştiut întotdeauna ce vrea de la viaţă. "Tatăl meu nu s-a băgat niciodată, el nu mi-a dat sfaturi. A avut grijă ca orice părinte, dar nu s-a băgat în alegerile noastre", afirmă mezina fostului preşedinte. Deşi este mămică cu normă întreagă, nu a uitat nici de siluetă: "Am foarte mare grijă la ceea ce mănânc. Sunt foarte atentă şi la alimentaţia copiilor mei. Fac sport în fiecare săptămână, şi am învăţat să nu fac excese".

Elena Băsescu pregăteşte şi un proiect important în carieră, dar despre ce este vorba veţi afla astăzi, în exclusivitate, la Star Matinal, începând cu ora 8:00 pe Antena Stars! Fiica fostului preşedinte a vorbit despre lucrurile mai puţin cunoscute din viaţa ei. Dezvăluiri exclusive, astăzi! Nu rataţi!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro