EXCLUSIV / Jaful secolului în lumea interlopă! Ce s-a furat din casa unui cămătar celebru din București!

+5 click pentru
galerie

Un cunoscut cămătar din București a fost victima unui jaf ca-n filme, în urma căruia hoții au plecat cu o avere fabuloasă: o cantitate uriașă de aur și o mare sumă de bani! Însă interlopul ar fi declarat anchetatorilor un prejudiciu mult mai mic decât a fost în realitate, fiindcă nu putea să justifice o asemenea sumă.

Potrivit unor surse judiciare, la sfârșit lunii noiembrie un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că vila în care locuiește, situată în sectorul 4, a fost călcată de hoți. Bărbatul a spus că a plecat de acasă undeva în jurul orei opt dimineața și a lipsit aproximativ două ore. Când s-a întors, s-a trezit cu locuința răvășită, dar și fără avere. Hoții îi tăiaseră inclusiv saltelele de la paturi, pentru a căuta, probabil, bani ascunşi.

Victima a spus că, la prima vedere, îi lipsesc cel puțin două kilograme și jumătate de aur, iar prejudiciul total a fost evaluat undeva la 140.000 de euro. Potrivit anchetatorilor, victima ar fi un cunoscut cămătar, membru al clanului Brădișor. Acesta era căutat de clienți care veneau din toată țara, în condițiile în care avea disponibile sume mari de bani cash. De altfel, în jurul casei cămătarului erau permanent o mulțime de mașini lăsate acolo drept garanție de cei care îi cereau bani cu împrumut.

Surse din anturajul victimei au dezvăluit, pentru spynews.ro, că bărbatul ar fi evitat să declare polițiștilor adevărata valoare a prejudiciului. Acesta s-ar fi plâns în cercurile sale de prieteni că, în realitate, hoții i-ar fi luat din casă peste trei kilograme de aur și aproximativ 300.000 de euro. Polițiștii au luat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și au folosit un câine de urmă. Cu toate acestea, imaginile nu ar fi foarte concludente, iar câinele s-ar fi oprit după aproximativ 30 de metri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro