EXCLUSIV / Lovitură cumplită pentru artista minoră hărţuită de un obsedat / Ce i-au făcut poliţiştii!

+4 click pentru
galerie

O artistă de 12 ani hărţuită de un individ trecut de prima tinereţe a trecut prin clipe de coşmar, din cauza unor poliţişti şi a unor angajaţi de la Protecţia Copilului.

Fata, care este considerată un copil minune, a participat la mai multe concursuri de talente și a evoluat pe marile scene ale lumii. Coşmarul a început după ce mama fetiței a colaborat cu un bărbat trecut de prima tinerețe, pentru a filma spectacolele copilului, pentru a edita filmele şi a le publica pe Internet. După ce mama artistei a renunțat la serviciile individului, bărbatul a început să facă diverse conturi de Facebook false, în numele fetei, pentru a publica fotografii în care apărea în compania acesteia, în diferite ipostaze, unele dintre ele interpretabile. Mai mult, a făcut mai multe sesizări la poliţie şi DGASPC, susţinând că minora este „scoasă la produs”.

Lecţie de sex cu Poliţia şi Protecţia Copilului

Mama artistei susţine că în timpul unei „anchete” fata a fost supusă unor umilinţe greu de imaginat şi că „oamenii legii” i-ar fi adresat copilei întrebări de-a dreptul şocante. „M-au sunat de la poliţie, în timp ce eram amândouă plecate din ţară, ca să mă întrebe dacă fata a fost agresată sexual. Când am revenit în ţară, au chemat fata să o ancheteze, iar poliţiştii şi cei de la Protecţia Copilului i-au pus întrebări cu tentă sexuală. Au întrebat-o când a fost violată, cine a violat-o... Fetiţa a avut parte de un şoc, nici nu ştie ce înseamnă cuvântul viol. A fost o scenă cumplită pentru ea. (...) În schimb, pe individul care o hărţuieşte pe fetiţa mea nu sunt capabili să îl audieze! Mi-au zis că îl caută de câteva săptămâni. Nu l-au găsit, deşi le-am dat şi numele, şi adresa, şi numărul de telefon”, a declarat, revoltată, mama artistei.

Mama artistei a depus o plângere penală, însă, în mod bizar, anchetatorii nu au reuşit, deocamdată, să dea de urma suspectului, pentru a-l audia şi a stabili care este adevărul. În timp ce poliţia îl caută, suspectul nr. 1 postează zilnic imagini pe Internet, alături de copilă, pe contul său real, unde este menţionat numele complet şi este precizat chiar şi locul de muncă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro