EXCLUSIV / Milionarul care a făcut show cu poliţia, în faţa judecătorilor! Totul a plecat de la bani

+2 click pentru
galerie

Milionarul surprins de paparazzii SPYNEWS în timp ce făcea show cu poliţiştii, în plină stradă, urmează să apară în faţa judecătorilor, într-un dosar deschis chiar de el.

Vasile Şiman este citat să se prezinte la tribunal peste câteva zile într-un dosar în care a solicitat executarea Sportul Studenţesc SA, care ar avea datorii faţă de milionar. La cel mai recent termen, instanţa a dispus ca Şiman să demonstreze cu documente că trebuie să încaseze bani de la Sportul Studenţesc, aşa că, la următoarea înfăţişare, afaceristul va fi nevoit să îşi susţină varianata cu probe.

Ieri, SPYNEWS a dezvăluit că Vasile Şiman a fost prins în flagrant de agenţii de circulaţie. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini exclusive cu momentul în care Vasile Şiman a fost oprit şi s-a dat în spectacol. Deşi poliţistul ajuns lângă maşina sa l-a rugat să se legitimeze, Şiman a refuzat categoric şi a început să dea telefoane. La un moment dat, poliţistul care l-a oprit a dat semne că era foarte nervos din cauza felului în care era tratat de Vasile Şiman şi a chemat întăriri. Pe lângă maşina de poliţie care se afla la faţa locului, un alt echipaj a sosit imediat, urmat şi de un motociclist.

Deşi a fost prins încălcând legea, Vasile Şiman se consideră nevinovat şi nu recunoaşte nimic din ce este acuzat. Nu aceeaşi părere o au şi oamenii legii. "Tu crezi că eşti Vasile Şiman şi eşti vreun şmecher? Stai liniştit că ai fost cu Sportul Studenţesc", i-a transmis poliţistul destul de nervos. "Ce s-a întâmplat?", a fost întrebarea pentru Vasile Şiman, însă răspunsul a venit destul de sec şi cuminte, parcă. "Nu s-a întâmplat nimic", a răspuns Vasile Şiman. Am vrut să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat chiar de la oamenii legii. "A depăşit coloana, a trecut pe roşu şi o să meargă la audieri", a spus poliţistul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro