EXCLUSIV / Mioara Roman, cu fiicele la tribunal, din cauza moștenirii / Miza este uriașă

+4 click pentru
galerie

Catinca, Oana și Mioara Roman au probleme cu legea, din cauza unei instituții care a pus ochii pe un imobil de milioane, moștenit de cele trei.

Mioara Roman și fiicele sale sunt citate într-un proces deschis de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, care încearcă să recupereze datoriile prin executarea unui teren și a unei clădiri care au fost moștenite de la sora Mioarei, care a decedat în urmă cu trei ani. ”Respinge, ca neîntemeiată, excepţia inadmisibilităţii cererii, invocată de pârâta ZILAHY CATINCA MARIA. Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, invocată de pârâta ZILAHY CATINCA MARIA. Admite, în parte, acţiunea formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONIULUI PROTOCOLULUI DE STAT în contradictoriu cu pârâţii ROMAN MIOARA IULIA, ROMAN ELISEI IOANA SABINA, ZILAHY CATINCA MARIA şi GEORGESCU ION VLADIMIR. Constată deschisă succesiunea defunctei Georgescu Rodica Lenuţa. 

Imobilul moștenit de la sora Mioarei Roman este situat în apropiere de Castelul Peleș, iar în prezent în clădire funcționează un local de lux

Constată că masa succesorală rămasă de pe urma defunctei Georgescu Rodica Lenuţa se compune din: imobil teren situat în orasul Sinaia, str. ... nr..., jud. Prahova (foto sus), înscris in CF nr..., nr.cadastral ..., în suprafaţă de 1350 mp si construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp si sumele de bani detinute de către defunctă, la data decesului, în contul deschis de către aceasta la ... S.A. Constată calitatea de legatari universali a pârâtelor ROMAN ELISEI IOANA SABINA şi ZILAHY CATINCA MARIA, în baza testamentului autentificat sub nr.1814 din data de 30.06.2016, de către Societatea Profesională Notarială Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, cu o cotă de 1 fiecare din masa succesorală. Respinge, în rest, cererea ca neintemeiată. Cu drept de a formula cerere de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, au decis, în primă instanță, magistrații.

În 2017, sora Mioarei Roman a încetat din viaţă, după ce, mai bine de 10 ani, s-a luptat cu o boală nemiloasă. Rodica-Lenuţa Georgescu avea 79 de ani, iar întrucât era văduvă şi nu avea copii, Mioara Roman și fiicele sale au avut grijă de aceasta până în ultima clipă. Cu doar câteva săptămâni înainte ca sora ei să înceteze din viață, Mioara Roman declara: "Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău... Fără fete, fără Oana şi Calina, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut...”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro