EXCLUSIV / Nevasta lui Ionel Ganea, mărturii cutremurătoare despre bătăi, teroare şi ameninţări! “Pe fată a dat-o afară din casă, în pijamale!”

+5 click pentru
galerie

Soţia lui Ionel Ganea a decis să spună tot ce are pe suflet şi lansează acuzaţii grave la adresa fostului fotbalist, afirmând că acesta şi-a terorizat până şi propriul copil!

Dana, femeia care i-a fost 24 de ani alături lui Ionel Ganea, a dezvăluit că a depus două plângeri penale împotriva fostului fotbalist, însă poliţia nu a făcut nimic: “Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”

“Când îşi bate joc şi de copilul lui...”

Soţia lui Ionel Ganea susţine că a decis să rupă tăcerea în momentul în care a aflat că şi fiica ei ar fi fost victima unor ieşiri violente: “Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”

“Oare unde este dreptatea?”

Nevasta fostului fotbalist susţine că, după 24 de ani, a rămas fără nimic. “Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea?”, se întreabă femeia. Pe d ealtă parte, Dana este convinsă că, dacă o altă femeie îi va lua locul, respectiva va avea aceeaşi soartă: “Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro