EXCLUSIV / Nicu Maharu, de nerecunoscut! Cum l-a transformat boala pe celebrul interlop!

+6 click pentru
galerie

Aflat într-o luptă crâncenă cu o boală cumplită, de mai bine de un an, Nicu Maharu şi-a şocat prietenii, zilele trecute, când a apărut, complet transformat, în public.

Nicolae Molea, alias Nicu Maharu, i-a lăsat mască pe amicii care nu îl văzuseră de câteva luni. Extrem de umflat la faţă şi cu o greutate pe care nu a avut-o niciodată, până anul acesta, Maharu a participat la mai multe petreceri, dar s-a relaxat câteva zile şi pe litoral. „Ce te-ai îngrăşat, frate! O duci bine rău!” - a fost mesajul cu care l-au întâmpinat multe dintre cunoştinţe. Fără a da prea multe explicaţii, Maharu a răspuns: „Da, aşa este!”

Puţini ştiu, însă, faptul că Maharu nu s-a îngrăşat fiindcă plesneşte de sănătate, ci din cauza tratamentului pe care îl urmează, în speranţa că va opri evoluţia unei boli necruţătoare. Iată ce declara Maharu, în urmă cu exact un an, în exclusivitate pentru SPYNEWS: “Am avut o decădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”. Acesta a adăugat, însă, că după o lungă perioadă în care aproape își pierduse speranța, s-a tratat iar starea lui de sănătate s-a ameliorat aproape miraculos. “Sunt bine acum, nu sunt mort cum spune lumea. Sunt viu!”, spunea Maharu, la momentul respectiv. Acesta susținea că a renunțat complet la băutură, iar tratamentul a dat rezultate. “Gata cu băutura. La revedere! Înainte beam încontinuu câte o săptămână. Numai tărie”, declara fostul iubit al Simonei Sensual. Cu toate acestea, în mai multe filme postate recent pe contul său de Facebook, Maharu apare savurând diferite spirtoase, semn că minunea nu abstinenţa nu a ţinut prea mult.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro