EXCLUSIV / Noul drog folosit de milionarii din România! / Poliţiştii şi procurorii, neputincioşi în faţa fenomenului

+6 click pentru
galerie

Şmecherii care umblă drogaţi pe drumurile publice la volanul maşinilor de lux - ce se mai pătează uneori de sângele unor pârliţi de pietoni - au descoperit soluţia pentru a nu ajunge în spatele gratiilor: un drog legal!

Cazul milionarului Şerban Ciuşcă, prins la volan într-o stare de euforie suspectă şi declarat pozitiv la testul antidrog, a luat o turnură neaşteptată, la Institutul Naţional de Medicină Legală. Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au declarat, ieri, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că, deşi iniţial aparatul „Drug Test” le-a indicat agenţilor de circulaţie că afaceristul ar fi sub influenţa unor substanţe ilegale, analizele biologice efectuate de INML ar fi atestat faptul că acesta ar fi consumat nişte medicamente cumpărate din farmacie.

În aceste condiţii, întrucât substanţa activă a medicamentului nu se afla pe lista celor interzise de lege, procurorii au fost nevoiţi să claseze dosarul, pe motiv că fapta săvârşită de suspect nu este pedepsită de legea penală.

Deşi pastilele care l-au făcut pe milionar să plutească nu sunt interzise de lege, ele se află pe lista produselor contraindicate conducătorilor de vehicule, iar reacţiile adverse ale acestora pot varia de la vedere înceţoşată sau dublă la halucinaţii şi pot cauza tentative de sinucidere.

Liber pe străzi

În trecut, Şerban Ciuşcă a fost protagonistul mai multor filme care au devenit virale pe internet. În toamna lui 2016, bărbatul a ieșit cu mașina din curte fără să se asigure și i-a tăiat calea unui motociclist care avea o cameră de filmat montată pe cască.

Ciușcă a oprit mașina în mijlocul drumului, în așa fel încât să nu-l lase să treacă și a început să-i reproșeze că nu știe regilile de circulație din România, unde, după părerea lui "cel care iese din curte are prioritate".

Același Ciușcă a mai fost filmat, de la fereastra unui bloc, în timp ce se învârtea în cerc cu mașina, în mod inexplicabil, pe mijlocul drumului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro