EXCLUSIV / Oana Zăvoranu, în faţa judecătorilor! Pe cine i s-a pus pata!

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu o ia de la capăt cu procesele, cea mai recentă "ţintă" fiind un bărbat care i-a fost aliat, în urmă cu doi ani.

Persoana pe care Oana Zăvoranu o cheamă la bară este un anume Tiberiu S., vedeta considerând că un contract încheiat cu acesta ar fi „pe lângă” lege. Cu acelaşi Tiberiu S., Oan a Zăvoranu a fost implicat într-un alt proces, acum doi ani. Amândoi aveau calitatea de pârât, reclamantă fiind o anume Ileana M., care formulase o „plângere împotriva încheierii de carte funciară”. Judecătorii au respins, însă, cererea, şi au oobligat-o pe reclamantă să-i plătească şi 1.000 de lei Oanei Zăvoranu, suma reprezenzând onorariul avcatului. „Respinge plângerea, ca neîntemeiată. Obligă pe petentă la plata către intimata ZĂVORANU IOANA a sumei de 1.000 lei, cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial, cu aplicarea art. 451 alin. 2 C. proc. civ.Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare”, au decis magistraţii, în urmă cu doi ani.

Ani la rând, Oana Zăvoranu a făcut cărare la tribunal, în celebrul proces al vrăjitoarelor care au şantajat-o. Într-un final, Roxana Lider şi Rada Mincă, cunoscute ca vrăjitoarele Vanessa şi Melisa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la câte trei ani închisoare cu suspendare. Vanessa şi Melisa îşi făceau publicitate în mass-media, unde se prezentau ca 'vrăjitoare' sau 'clarvăzătoare', arătându-şi disponibilitatea pentru aşa-zise consultaţii în urma cărora erau contactate de către victime. Prin monitorizarea presei, Vanessa şi Melisa identificau persoane publice, cu mare potenţial financiar, care se găseau în diferite situaţii defavorabile, în general în conflict cu alte persoane publice, şi le creau acestora falsa reprezentare că problemele au fost generate de practicile oculte iniţiate de ele. Prin aceste metode, cele două luau legătura cu victimele cărora le solicitau la început, pentru iniţierea ritualului, diverse bunuri sau obiecte cum ar fi: articole personale de îmbrăcăminte, păpuşi, piroane (cuie mari), cuţite, iconiţe, miere de albine etc. Ulterior, pentru desfăşurarea ritualului care se prelungea în timp sub diferite pretexte, vrăjitoarele pretindeau obiecte de valoare - bijuterii, autoturisme - şi diverse sume de bani din ce în ce mai mari, au explicat procurorii. Oana Zăvoranu a fost determinată de vrăjitoare să încheie mai multe contracte de vânzare a unor bunuri mobile şi imobile sau contracte de împrumut cu garanţie imobiliară la un preţ subevaluat în raport cu valoarea de piaţă, această activitate fiind, de fapt, cămătărie disimulată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro