EXCLUSIV / Poliţist prins în ipostaze ruşinoase, chiar în casele victimelor! Ce făcea anchetatorul când rămânea singur la locul faptei!

+3 click pentru
galerie

Un polițist criminalist din Gorj și-a îngrozit superiorii după ce victimele mai multor infracțiuni, care ceruseră ajutorul anchetatorilor, au făcut o descoperire de-a dreptul uluitoare.

Un ofițer din Gorj și-a lăsat colegii fără cuvinte după ce aceștia au aflat ce făcea, de fapt, polițistul, atunci când făcea cercetarea la fața locului. Criminalist de meserie, acesta ar fi trebuit să caute urme lăsate de infractori, care să conducă apoi la identificarea acestora. Numai că, potrivit unor surse judiciare, numai puțin de cinci persoane călcate de hoți s-au plâns că, după ce polițiștii au verificat locul faptei, din imobilele prădate au dispărut mai multe obiecte.

În urma verificărilor ulterioare, anchetatorii au stabilit că hoțul ar fi un coleg de-al lor, Ionuț P. (foto sus), care, în timp ce căuta amprente, subtiliza anumite produse, pe care le ascundea în geanta de serviciu, în care avea instrumentele pentru măsurători și prelevat urme. Ca urmare, pe numele acestuia au fost deschise numai puțin de cinci dosare penale. Până ca judecătorii să dea o soluție definitivă, polițistului i-a fost interzis sa mai meargă la cazuri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro