EXCLUSIV / Poliţistul interlop, implicat într-o reglare de conturi / Detalii exclusive

+2 click pentru
galerie

Polițistul interlop de la Crimă Organizată, despre care s-a aflat recent că lucra, peste program, cu o grupare specializată în acte de violență, ar fi fost implicat și într-o reglare de conturi în urma căreia un alt angajat al Ministerului de Interne ar fi fost snopit în bătaie.

Scandalul izbucnit odată cu dezvăluirile apărute în spațiul public cu referire la viața de interlop dusă de unul dintre ofițerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) scoate la iveală și unele “fapte de arme” ale acestuia. Potrivit unor surse din Poliție, acesta ar fi participat la o bătaie de stradă care ar fi avut loc, acum câțiva ani, în zona unui club din sectorul 1, în urma căreia un alt angajat al Ministerului de Interne ar fi ieșit “șifonat” serios.

Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că incidentul ar fi avut loc după ce mai mulți rugbyști ai clubului Dinamo ar fi chefuit în localul respectiv, situat în zona Agronomie și ar fi plecat fără să ahite nota de plată. Atunci, unul dintre responsabilii cu securitatea clubului, ar fi sunat un apropiat al sportivilor și i-ar fi relatat cele întâmplate. Bărbatul, ofițer în cadrul Ministerului de Interne, a luat în serios mesajul, care, în realitate, nu era o simplă pâră, ci o declarație de război. Pentru a preveni un viitor scandal, omul s-ar fi angajat să-i aducă, în aceeași seară, pe clienții rău platnici, pentru achitarea notei, cu condiția ca nimeni să nu fie lovit. Pentru că șeful pazei a fost de acord, sportivii au revenit la club însoțiți de ofițerul care intermediase întâlnirea.

Bodyguarzii nu ar fi respectat, însă, înțelegerea și s-a încins o bătaie în urma căreia atât rugbyștii, cât și cel care garantase pentru ei, ar fi suferit o corecție severă. Deși incidentul a rămas fără urmări de natură penală, pe motiv că nimeni nu a depus plângere, printre bodyguarzii din club implicați în scandal s-ar fi numărat și polițistul BCCO.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro