EXCLUSIV / Prezentatorul TV care făcea sex cu băieți a comis-o din nou / Cum a fost prins bărbatul!

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai controversaţi oameni de televiziune, închis pentru relații homosexuale cu minori, a mai primit o condamnare, pentru că a șantajat un politician.

Doru Iuga a primit o nouă condamnare, de trei ani, cu suspendare, pentru că a șantajat un politician din județul Buzău. Pe lângă cazierul pătat, Iuga este obligat să presteze și muncă în folosul comunității, în Sectorul 5, la salubritate, iar timp de cinci ani nu are voie să publice niciun articol. ”Condamnă inculpatul Iuga Doru Andrei Costin la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată. Aplica pedeapsa complementara de interzicere a exercitării drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 1 an după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale aplicata inculpatului si de a exercita profesia de jurnalist pe o perioadă de 5 ani după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale aplicata inculpatului. Impune inculpatului să execute următoarele obligaţii: (...) să presteze 120 de zile de munca in folosul comunitatii in cadrul Primăriei sector 5 a mun. București”, au decis, recent, judecătorii. 

Iuga a stat aproape un an în puşcărie, după ce a fost condamnat pentru act sexual cu un minor. În prima instanţă, el primise doi ani cu suspendare, însă Curtea de Apel Bucureşti a decis ca acesta să execute pedepsa, din care s-a scăzut perioada petrecută de Iuga în arest preventiv. Deşi, într-un final, a recunoscut că s-a "delectat" cu un minor, de-a lungul timpului Iuga a negat vehement că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu băieţi sub 18 ani. "Sunt homosexual, dar nu pedofil. Eu sunt din alt film, nu cunosc pe nimeni din acest dosar. Eu am fost trimis în judecată pentru doi fraţi care au intrat în legătură cu mine, nu am făcut niciodată sex cu ei. Nu sunt genul să plătesc pentru sex. Mereu am avut relaţii cu oameni maturi, care aveau joburi”, declara Iuga, la momentul respectiv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro