EXCLUSIV / "Prințul silicoanelor" a comis-o din nou! Victimele vor să-și facă dreptate

+4 click pentru
galerie

Devenit un adevărat campion la capitolul dosare, medicul estetician supranumit "Prințul silicoanelor" s-a mai ales cu două procese, pentru niște datorii pe care a ”uitat” să le achite.

Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, alias “Prinţul silicoanelor”, este citat în două procese noi, deschise de victimele sale. În ambele procese, reclamații solicită la medicul Kasem să achite cheltuilele de judecată din alte dosare, care se ridică la aproape 4.000 de lei și, cu toate că sumele nu sunt exagerate pentru buzunarul său, “Prinţul silicoanelor” refuză categoric să le achite. Kasem a contestat, de altfel, și sentința prin care a fost obligat să plătească despăgubiri de un sfert de milion de euro familiei pe care a distrus-o după ce a ucis o pacientă. În încercarea disperată de a fenta legea, medicul condamnat la patru ani de puşcărie cu executare a contesat executarea silită tocmai din Emiratele Arabe Unite, acolo unde s-a refugiat de ceva timp, pentru a nu ajunge după gratii. Prima instanţă i-a respins, însă, cererea. 

“Respinge contestaţia la executare formulată de către contestatorul ABU BAKR KASEM MOHD JAMIL NASER în contradictoriu cu intimaţii SADOVEANU GHIORGHE, SADOVEANU MIHAI CRISTIAN şi SADOVEANU ION, ca tardivă. Obligă contestatorul la plata în favoarea BEJA DORINA GONŢ, LUCIAN GONŢ ŞI MARIAN PANAIT a sumei de 1549,38 lei, reprezentând contravaloare copie dosar de executare. Obligă contestatorul la plata cheltuielilor de judecată constând în onorariu de avocat în cuantum de 1190 lei, în favoarea intimaţilor. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Buftea”, au decis magistraţii, la fond.

Lina Sadoveanu, o femeie de 56 de ani, a murit la numai 36 ore de la operaţie, în ianurie 2011. Atunci, femeia s-a dus la centrul medical Tul Karem pentru o intervenţie chirurgicală de eliminare a varicelor. Operaţia a decurs bine, dar femeia nu a fost mulţumită. După câteva zile, ea s-a prezentat la control iar tatăl "Prinţului silicoanelor" i-a explicat că ar fi oportună şi efectuarea unei intervenţii de înlăturare a ţesutului adipos din zona coapselor, la operaţie urmând să participe şi fiul său, specializat în acest tip de intervenţii. Nimic mai fals! Kasem era medic rezident, şi nu specialist. Convinsă să mai facă o operaţie, femeia s-a prezentat la cabinetul doctorilor pe 23 martie pentru procedura de lipoliză cu laser. 

La clinică era doar Kasem, tatăl său fiind plecat în Iordania unde participa la o conferinţă. După trei ore, "specialistul" a extras câteva kilograme de grăsime. În ciuda faptului că femeia se simţea rău şi voma, Kasem a trimis-o acasă după numai două ore de la terminarea intervenţiei. Cum durerile şi starea de rău au continuat, soţul femeii l-a sunat pe medic, iar acesta l-a liniştit: „Sunt reacţii normale”. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Într-un final, soţul ei a chemat salvarea. Era însă prea târziu. Lina Sadoveanu a decedat în braţele medicilor de pe ambulanţă. Pentru a muri în chinuri, plătise 6.000 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro