Atenție!
Conținut pentru adulți!

EXCLUSIV / Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului înjunghiat în piept de fiul lui Sile Cămătaru / Decizie de ultimă oră

+7 click pentru
galerie

Răsturnare de situație în dosarul în care fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, este cercetat de anchetatorii timișoreni după ce a înjunghiat în piept un tânăr, în fața unui club din oraș!

Stabilit la Timișoara, unde locuiește împreună cu iubita sa, care patronează un club din oraș, Albert Cămătaru se ascunde de Poliție de mai bine de zece zile, după ce a înjunghiat un bărbat. Conflictul a izbucnit după ce prietena lui Albert a fost lovită de un client supărat că nu i se permite accesul în localul patronat de aceasta. Înfuriat, filul lui Sile a scos un briceag și l-a lovit pe acesta, lângă inimă.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au încadrat fapta la infracțiunea de lovire și nu la tentativă de omor, așa cum se aștepta toată lumea. Chiar și așa, Albert a fugit, pentru a nu da socoteală autorităților. Recent, acesta a primit, însă, un “cadou” neașteptat, chiar din partea procurorilor DIICOT, care l-au ridicat pe tânărul înjunghiat, într-un dosar de trafic de cocaină.

Conform unor surse judiciare, bărbatul, un fost sportiv cunoscut în mediile interlope sub numele de Calu (foto sus), a fost reţinut săptămâna trecută, după ce DIICOT a probat că acesta făcea parte dintr-o grupare condusă de Lucian Boncu, unul dintre cei mai temuți lideri interlopi din oraș. Potrivit DIICOT, gruparea s-ar fi constituit undeva în anul 2017, iar „nucleul” era reprezentat de mai mulți bătăuși cu nume sonore, cunoscuți, în special, pentru infracțiuni de șantaj, extorcări, dar și reglări de conturi. Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că victima lui Albert Cămătaru a fost ridicată de mascați, după care a primit ordonanță de reținere, însă după 24 de ore de arest a fost plasată în control judiciar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro