EXCLUSIV / Răsturnare de situaţie în dosarul de ultraj al lui What's Up / Polițiștii care îl anchetează pe cântăreț au „rezolvat” cazul

+4 click pentru
galerie

Polițiștii care îl cercetează pe What's Up pentru ultraj au luat o hotărâre cu totul neașteptată, în contextul scandalului uriaș provocat de artist.

Cu puțin timp înainte de Crăciun, What's Up, pe numele lui adevărat Marius Marian Ivancea, a fost săltat de un echipaj al Secției 17. Pentru că artistul era agresiv, agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. În plus, artistul i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști.

Acuzat de ultraj, What's Up a fost dus în fața unui procuror care nu l-a reținut, însă l-a pus în control judiciar și l-a obligat să meargă și să semneze, săptămânal, “condica”, la sediul Secției 11. Totuși, potrivit unor surse judiciare, în ciuda scandalului iscat în jurul acestui incident, polițiștii care instrumentează ancheta au abandonat complet cercetările.

Sursele citate au precizat că What's Up nu a fost chemat niciodată pentru a fi audiat, cu toate că au trecut deja două luni de la comiterea faptei. Și asta, tocmai pe fondul înăspririi legislației care sancționează ultrajul, urmărindu-se, teoretic, creșterea autorității polițistului aflat în misiune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro