EXCLUSIV / Răsturnare de situaţie în scandalul preotului care a mutilat un elev, fiindcă nu şi-a făcut semnul crucii!

+6 click pentru
galerie

Preotul acuzat că a bătut un elev până l-a umplut de sânge, la ora de Religie, a devenit ţinta unor atacuri incredibile, care îi cam dau emoţii.

Andrei M., preotul din judeţul Botoşani care ar fi umplut de sânge un copil, fiindcă acesta ar fi refuzat să facă semnul crucii, susţine că îi este teamă pentru viaţa lui şi a familiei sale, întrucât a primit mai multe ameninţări, pe Internet. Într-un mesaj public, ce a fost şters după câteva ore, popa susţine că nu dă socoteală în faţa nimănui, în afară de şefii de la Biserică şi cei de la Inspectoratul Şcolar.

El a explicat că refuză să facă vreun comentariu pe marginea subiectului care l-a făcut celebru. Totodată, profesorul în sutană şi-a şters toate fotografiile de pe site-urile de socializare şi a postat mai multe capturi de ecra cu "urările" primite de la diverşi "admiratori".

Incidentul a fost adus în atenția polițiștilor de mama copilului care ar fi fost tras de urechi și lovit cu capul de perete de profesorul său, care este şi preot în sat. Băiatul a ajuns la spital, cu urechea ruptă, fiindcă ar fi refuzat să facă în clasă semnul crucii, el fiind penticostal. "Vor lua cei din comisie o decizie faţă de faptele domnului profesor. Acesta este acuzat că a lovit un copil la ora de religie, este şi preot. Dacă se adevereşte că a avut loc o agresiune fizică, indiferent de intensitatea ei, toleranţa este zero. Se vor lua măsurile care se impun şi care pot ajunge până la încetarea raportului de muncă, dacă este adevărat", au declarat surse apropiate anchetei, potrivit Mediafax.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest