EXCLUSIV / Scandal teribil, după ce psiholoaga puşcăriei s-a măritat cu un interlop închis la Jilava!

+4 click pentru
galerie

Povestea de amor dintre un interlop din gruparea Sportivilor aflat după gratii şi psiholoaga puşcăriei Rahova a declanşat un adevărat cutremur în Administraţia Naţională a Penitenciarelor!

Ieri, după ce SPYNEWS a dezvăluit că o angajată a Administraţiei Naţională a Penitenciarelor s-a măritat cu un interlop celebru (vezi articolul aici), Bogdan Dumitrache, alias Crocodilu, aflat în puşcărie în celebrul dosar al clanurilor, instituţia din subordinea Ministerului Justiţiei a luat foc. Telefoanele au început să sune, ba la Rahova, ba la Jilava, ba la ANP. Şefilor nu le-a venit să creadă că o asemenea informaţie a răsuflat în presă. Surse din cadrul ANP au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că s-a declanşat o anchetă şi, dacă se va constata că psiholoaga a încălcat codul deontologic, se vor lua măsuri. Asta în condiţiile în care cazul era, totuşi, de notorietate în instituţie, aproape toţi colegii ştiind că angajata ANP mergea la camera intimă cu deţinutul şi că a stabilit de ceva timp cununia care a avut loc în Penitenciarul Jilava, pe 18 ianuarie. Reporterii SPYNEWS au încercat să afle şi dacă interlopul a beneficiat de anumite recompense aprobate în baza unor documente eliberate de actuala soţie, însă ANP a explicat că asemenea informaţii ţin de viaţa privată a deţinutului şi nu pot fi făcute publice. Interesant este de văzut dacă angajata ANP îşi va actualiza, în termenul prevăzut de lege, declaraţiile de avere şi de interese, în care este obligată să menţioneze ocupaţia soţului şi veniturile încasate de acesta, din diferitele activităţi pe care le desfăşoară în cadrul grupării interlope Sportivii.

Bogdan Dumitrache, zis Crocodilu, a fost condamnat la șapte ani și jumătate în dosarul "Clanurilor". Extrădat în România după o perioadă în care a stat ascuns în America de Sud, Crocodilu a fost încarcerat, inițial, la Penitenciarul Rahova. Acolo, potrivit unor surse apropiate interlopului, bărbatul ar fi cunoscut-o pe Veronica C., o fostă gimnastă care lucrează ca psiholog în cadrul penitenciarului. Femeia l-ar fi consiliat pe Crocodilu, iar în timpul lungilor discuții pe care le-au avut, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste. Nu a trecut mult și femeia și-ar fi asumat relația cu deținutul, iar în acest context chiar ar fi solicitat vizită intimă la acesta. Semn că relația dintre ei era una serioasă, Crocodilu a decis să facă și marele pas. Acesta și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție, iar ea ar fi spus, imediat, un "Da!" hotărât. Ca urmare, Bogdan și Veronica au cerut să li se permită oficierea căsătoriei în Penitenciarul Jilava, unde este acum încarcerat Bogdan Dumitrache. Cununia a avut loc vineri, iar naș, spun sursele noastre, a fost celebrul Radu Roșca (foto jos), coleg de cameră al lui Crocodilu și recunoscut drept șef al Grupării Sportivilor, din care, de altfel, face parte și mirele.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook! Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro