EXCLUSIV / Secretul ruşinos al polițistului care și-a împușcat copilașul! Cum a ajuns omul legii un criminal

+3 click pentru
galerie

Polițistul din Pitești care a îngrozit România după ce, săptămâna trecută, și-a executat copilul în vârstă de trei ani, iar apoi s-a împușcat în cap, ascundea o poveste sinistră.

Surse din anturajul lui Marius Franțescu, polițist în cadrul structurii de combatere a criminalității organizate, au dezvăluit, în exclusivitate pentru spynews.ro, o serie de detalii din trecutul fostului polițist. Cu toate că era perceput de colegi drept un om absolut obișnuit, Franțescu ascundea o viață amoroasă marcată de eșecuri și umilințe despre acesta nu vorbea niciodată. În realitate, în perioada în care era elev la Colegiul Ion C. Brătianu din Pitești, adolescentul Franțescu a avut o relație cu o colegă, care, în ciuda vârstei fragede, l-ar fi înșelat cu o mulțime de băieți, colegi de-ai lui. Atunci când a aflat că "știa tot satul", iar el habar nu avea, viitorul ucigaș a suferit un șoc cumplit.

După ce rănile i s-au vindecat, cât de cât, Franțescu a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție. În momentul în care căsnicia a început să scârțâie, polițistul ar fi devenit excesiv de gelos. Mai mult decât atât, acesta ar fi trăit o adevărată tragedie când s-a convins că nevasta lui avea o relație cu un alt bărbat. Sursele citate au dezvăluit că, pentru a-și găsi un echilibru, bărbatul ar fi încercat și el o relație, însă nu vorbea despre noua femeie din viața lui. Din câte se pare, el nu a reușit, însă, să se desprindă de femeia alături de care avea un copil și nu putut suporta s-o știe în brațele altui bărbat. Prietenii lui Marius Frănțescu presupun că fie acesta nu a suportat ca alt bărbat să-i crească copilul, fie s-a gândit că ucigându-l, se va răzbuna, de fapt, pe fosta soție, provocându-i astfel o suferință sfâșietoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro