EXCLUSIV / Secretul ruşinos al polițistului care și-a împușcat copilașul! Cum a ajuns omul legii un criminal

+3 click pentru
galerie

Polițistul din Pitești care a îngrozit România după ce, săptămâna trecută, și-a executat copilul în vârstă de trei ani, iar apoi s-a împușcat în cap, ascundea o poveste sinistră.

Surse din anturajul lui Marius Franțescu, polițist în cadrul structurii de combatere a criminalității organizate, au dezvăluit, în exclusivitate pentru spynews.ro, o serie de detalii din trecutul fostului polițist. Cu toate că era perceput de colegi drept un om absolut obișnuit, Franțescu ascundea o viață amoroasă marcată de eșecuri și umilințe despre acesta nu vorbea niciodată. În realitate, în perioada în care era elev la Colegiul Ion C. Brătianu din Pitești, adolescentul Franțescu a avut o relație cu o colegă, care, în ciuda vârstei fragede, l-ar fi înșelat cu o mulțime de băieți, colegi de-ai lui. Atunci când a aflat că "știa tot satul", iar el habar nu avea, viitorul ucigaș a suferit un șoc cumplit.

După ce rănile i s-au vindecat, cât de cât, Franțescu a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție. În momentul în care căsnicia a început să scârțâie, polițistul ar fi devenit excesiv de gelos. Mai mult decât atât, acesta ar fi trăit o adevărată tragedie când s-a convins că nevasta lui avea o relație cu un alt bărbat. Sursele citate au dezvăluit că, pentru a-și găsi un echilibru, bărbatul ar fi încercat și el o relație, însă nu vorbea despre noua femeie din viața lui. Din câte se pare, el nu a reușit, însă, să se desprindă de femeia alături de care avea un copil și nu putut suporta s-o știe în brațele altui bărbat. Prietenii lui Marius Frănțescu presupun că fie acesta nu a suportat ca alt bărbat să-i crească copilul, fie s-a gândit că ucigându-l, se va răzbuna, de fapt, pe fosta soție, provocându-i astfel o suferință sfâșietoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro