EXCLUSIV / Șefa Secției ATI care și-a abandonat bolnavii de COVID-19 vrea în SRI! / Anunțul incredibil al doctoriței care a dinamitat sistemul sanitar

+5 click pentru
galerie

Eroină - în opinia unora, și dezertoare - în opinia altora, șefa Secției ATI a Spitalului Orăștie a decis să renunțe la statutul de medic într-un spital de stat și intre în rândul cadrelor  Serviciului Român de Informații.

Lorena, medicul anestezist care a demisionat cu scandal din fruntea Secției ATI a Spitalului Orăștie, avea planuri mari încă din ianuarie, înainte de declararea stării de urgență cauzată de virusul ucigaș COVID-19.

Reporterii SPYNEWS au descoperit că doctorița care a fost lăudată de unii, pentru că a decis să își protejeze familia, și blamată de alții, fiind considerată o dezertoare de pe ”frontul COVID-19”, pentru că și-a abandonat pacienții și a demisionat, a mărturisit, în luna ianuarie a acestui an, că vrea să renunțe la funcția de șef ATI, pentru a deveni angajată a Serviciului Român de Informații. (facsimil jos)  

Astfel, se pare că demisia Lorenei, în plină pandemie, ar putea fi doar un pretext, dat fiind faptul că aceasta a decis încă din ianuarie să părăsească secția ATI a Spitalului Orăștie.

Secția ATI a Spitalului Orăștie a rămas goală, după demisia în bloc a personalului medical. Lorena, singurul medic de terapie intensivă, zece asistente și trei infirmiere și-au părăsit posturile, susținând că nu au echipament adecvat pentru a intra în contact cu bolnavii de COVID-19.

La scurt timp însă, convinse de prefect, asistentele și infirmierele și-au retras demisiile și s-au întors la serviciu. Singura care nu s-a lăsat înduplecată a fost Lorena, șefa secției ATI, aceasta rămânând acasă în izolare, conform informațiilor apărute în presa locală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro