EXCLUSIV / "Şmecherul" care şi-a torturat iubita şi a filmat-o plină de sânge, implicat într-un dosar cu poliţişti corupţi şi traficanţi de droguri!

+2 click pentru
galerie

Individul din Ploieşti care s-a filmat în timp ce îşi maltrata iubita minoră şi o umplea de sânge va avea viaţă grea după gratii.

Robert Gabriel Berechet ar putea avea parte de nişte surprize de proporţii între cei patru pereţi ai celulei, din mai multe motive: este bătăuş de femei, a băgat în puşcărie mai mulţi infractori periculoşi şi... este considerat "sifon". Iar cum cei care bat fete şi turnătorii sunt foarte "iubiţi" de adevăraţii şmecheri aflaţi la "facultate", este posibil ca Berechet să doarmă cu spatele la perete şi să evite duşurile comune o bună perioadă. Mai ales cu fizicul său impunător, de 1,50 m şi 45 de kilograme, cu hainele ude. Robert Gabriel Berechet, bătăuşul de femei, a "turnat" 14 traficanţi de droguri, printre care şi un agent de poliţie corupt, Cristian George Bălan. Ca să-i protejeze pe martori, instanţa a dispus, în timpul procesului, ca infractorii violenţi să stea departe de martorii care i-au înfundat, însă, acum, "smardoiul" ajunge fix în gura lupului, după gratii.

Robert Gabriel Berechet a fost arestat preventiv după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini în care acesta apărea umilind-o, tăind-o şi lovind-o pe iubita sa minoră (victima a împlinit 18 ani după izbucnirea scandalului, pe patul de spital). Potrivit vecinilor şi cunoştinţelor, atât fata, cât şi iubitul ei, erau consumatori de substanţe etnobotanice, iar minora chiar s-ar fi prostituat pentru a face rost de bani pentru droguri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm şi pe Facebook! Avem şi Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro