EXCLUSIV: Un apropiat de-ai lui Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița face dezvăluiri cutremurătoare: „Clar a fost sinucidere!”

Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița © Facebook

La doar câteva ore de la pronunțarea divorțului, Andrei și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Toată lumea s-a gândit la o sinucidere, căci la locul producerii accidentului nu au existat deloc urme de frânare. 

CITEȘTE ȘI - Lacrimi și jale la pasarela din Bistrița, unde Andrei s-a sinucis într-un accident bizar. Cei dragi plâng în pumni de durere

Roland R., un apropiat de-ai lui Andrei a povestit, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița nu era un împătimit al vitezei și, mai mult, acesta s-a siucis în mod clar, mânat de supărarea produsă de divorțul dintre el și soția sa, Iustina. 

CITEȘTE ȘI - FOTO / Ea este fosta soție a lui Andrei, tânărul care a murit accidentul din Bistrița! Divorțaseră cu câteva ore înaintea producerii tragediei

„Eu sunt din Iași... ne-am cunoscut prin intermediul unui grup fiindcă aveam același model de mașină. 
El fiind inginer șef service, era foarte priceput și toată lumea îl aprecia pentru că era și serios și ne ajuta mereu cu sfaturi. 
Am făcut drum la Bistrița fiindcă era unul dintre cei mai buni... 

Nu era adeptul vitezei și chiar posta în legătură cu asta, deci clar a fost sinucidere...  
Ne a șocat pe toți fiindcă nu lasă impresia asta, cel puțin cu noi pe care îi mai ajuta... 
Se speculează că ar fi vorba de divorțul înaintat de soția sa”
a povestit Ronald R., pentru www.spynews.ro

Andrei a murit pe loc, după ce s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea, de o pasarlă din Bistrița. Tânărul de numai 27 de ani și soția sa divorțaseră cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro