Homepage » Actualitate » Stiri interne » EXCLUSIV / Un polițist din „Brigada torționarilor” fură ca să facă... Dreptul! / Dovada că a trecut clasa cu o lucrare plagiată

EXCLUSIV / Un polițist din „Brigada torționarilor” fură ca să facă... Dreptul! / Dovada că a trecut clasa cu o lucrare plagiată

De Narcis Voica.
Publicat pe 06.08.2021 la 23:33 Actualizat pe 06.08.2021 la 23:33

Polițiștii din brigada liderului de sindicat Viorel Șeicaru de la Secția 16 se pricep nu doar la răpirea oamenilor și torturarea acestora, în stil mafiot, la marginea orașului, ci și la furat. 

  • Unul dintre interlopii cu epoleți de la Secția 16 se pricepe nu doar la tortură, ci și la furat
  • Răzvan Ştefan Piticu, student la Drept, a trecut clasa cu o lucrare plagiată
  • Lacheul sindicalistului Viorel Șeicaru este inculpat în dosarul de răpire și tortură 

Unul dintre lacheii lui Șeicaru, Răzvan Ştefan Piticu, a reușit să treacă anul la Facultatea de Drept ciordind cu tupeu munca altora. Semn că sistemul judiciar are viitorul asigurat și că legea din România este pe mâini bune. După cum rezultă din documentele intrate în posesia jurnaliștilor SPYNEWS, la cum știe legea, Piticu are mari șanse să împartă dreptatea îmbrăcat în robă, după ce se va sătura să tortureze oameni, ca agent la Secția 16.


Răzvan Ştefan Piticu este inculpat în celebrul dosar al torționarilor de la Secția 16, care au răpit doi oameni, i-au gazat, i-au bătut și i-au dus pe câmp, unde unul a fost torturat, iar liderul de sindicat Viorel Șeicaru a urinat pe el, în aplauzele colegilor. Ghinioniști, cei doi oameni bătuți și gazați de polițiști au murit câteva luni mai târziu, din „cauze neprecizate”.

În dosarul respectiv, singurul arestat este liderul de sindicat Viorel Șeicaru (foto sus), cel care, conform anchetatorilor, a coordonat acțiunile de tip mafiot. El a fost arestat câteva zile, apoi judecătorii l-au trimis la relaxare, acasă, în arest la domiciliu. Abia pe 30 iunie a fost arestat din nou.

În timp ce Șeicaru era arestat la el acasă, acoliții lui, dirijați din umbră, au coordonat atacuri asupra unor oameni (captură sus) și au amenințat cu moartea un jurnalist SPYNEWS care a făcut dezvăluiri despre acțiunile de tip mafiot ale polițiștilor. (captură jos)


În timp ce Șeicaru a fost arestat, din a doua încercare, Dorin Nine (foto jos) și Răzvan Lupu - care au mai torturat un suspect, în 2018, și au fost scoși basma curată de procurori - au rămas în arest la domiciliu.

Ceilalți șase interlopi în uniforme sunt: Beatrice Alexandra Turcu, Elisabeta Valentina Stancu, Irina Elena Gogoaşe, Mihai Patrik Alexandru Radu, Răzvan Ştefan Piticu și Cătălin Bogdan Nicu. Acesta din urmă a avut, ieri, o atitudine extrem de bizară. Contactat de reporterii SPYNEWS (ca și ceilalți infractori, de altfel - n.r.), Cătălin Bogdan Nicu (foto jos) a decis să șteargă imediat toate urmele din spațiul virtual. Exact așa cum a procedat și șeful său, Șeicaru, care a chemat-o în arest pe fosta nevastă, Geanina Florina Șeicaru, și i-a dat parolele, pentru a distruge probele aflate pe Internet - conversații, conexiuni, poze, filme etc.


Beatrice Alexandra Turcu (foto jos) este cea care a fost acuzată de nașul lui Șeicaru că ar fi fabricat probe și ar fi „turnat” la Parchet, pentru a scăpa de acuzații. Se pare că nu i-a ieșit, fiindcă individa a fost trimisă în judecată. Pe Internet, aceasta face furori cu poze sexy și se afișează alături de bolidul său, înmatriculat cu numărul BAT. Combinație de litere predestinată, se pare, pentru cea care a participat la BAT-ăile încasate de oamenii răpiți de pe stradă și duși „la pădure”, ca în filmele cu mafioți.


Irina Elena Gogoaşe (foto jos) a fost, anul trecut, dată exemplu de SNAP, sindicatul lui Șeicaru, pentru că a ajutat la capturarea unui urmărit. Incidentul s-a petrecut cu o săptămână înainte de răpirea și torturarea celor doi bărbați, morți, între timp, „din cauze neprecizate”.


Intervenție de tip mafiot, marca „Circa 16”
Potrivit anchetatorilor, în urmă cu un an, „Șeicaru Viorel-Constantin, Lupu Răzvan-Viorel, Radu-Mihai Patrik-Alexandru, Nine Dorin, Dăogaru George-Alexandru, Stancu Elisabeta-Valentina, agenți de poliție în cadrul Secției 16 Poliție București, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu agenții, având asupra lor armamentul din dotarea Poliției Române (spray iritant lacrimogen, tomfă, pistol, cartușe), l-au lipsit în mod ilegal de libertate pe Ghiorghe Mihai Ionuț în intervalul aproximativ 01.45 - 02.30. (...) Ghiorghe Mihai Ionuț a fost introdus încătușat în autospeciala de poliție marca Dacia Logan MAI , condusă în seara respectivă de către ag. Lupu Viorel Răzvan. Apoi agentul șef Șeicaru Viorel, a deschis portiera stângă a mașinii și i-a pulverizat spray lacrimogen în direcția feței, după care a închis portiera autoturismului, lăsându-l singur în mașină, cu geamurile ridicate. După aproximativ 5 minute, în mașină s-au urcat agenții Lupu Viorel Răzvan (la volan), Dăogaru George Alexandru și Radu Mihai Patrik (aceștia din urmă de-o parte și de alta a persoanei vătămate), plecând împreună de la fața locului. Totodată, agenții Șeicaru Viorel Constantin, Stancu Elisabeta Valentina, Turcu Beatrice Alexandra și Nine Dorin s-au urcat fiecare în autospecialele ce le fuseseră repartizate în cadrul raporturilor de serviciu (mai exact agenții Șeicaru și Stancu în auto VW Polo MAI, iar agenții Turcu și Nine în auto Dacia Logan MAI ) și i-au însoțit pe colegii lor în autospeciala cărora fusese introdus Ghiorghe Mihai Ionuț (foto jos)”.
Conform stiripesurse.ro, care citează surse judiciare, „împreună cu agenții enumerați anterior, l-a transportat pe Ghiorghe Mihai Ionut încătușat și împotriva voinței acestuia pe un teren viran situat la periferia mun. București (din zona străzii Drumul Dealul Armanului, sector 4 - foto jos) unde, ulterior, l-a abandonat. (...) În data de 01.09.2020, în jurul orelor 01.45 - 02.30, în calitate de agenți în cadrul DGPMB Secția 16 Poliție - Biroul de Ordine Publică, aflându-se astfel în exercitarea funcției ce implică exercițiul autorității de stat, Șeicaru Viorel-Constantin, Lupu Răzvan-Viorel, Radu-Mihai Patrik-Alexandru, Nine Dorin, Dăogaru George-Alexandru, Stancu Elisabeta-Valentina i-au provocat persoanei vătămate Ghiorghe Mihai Ionuț puternice suferințe fizice și psihice, în scopul pedepsirii acesteia pentru reproșurile adresate cu privire la nepurtarea de către agenții de poliție a măștilor de protecție în contextul epidemiologie SARS-COV2”.

Aceste scene, descrise de anchetatori, au fost surprinse de camere de supraveghere care au înregistrat și incidentul de la ora 22.30, imagini deținute de nașul lui Șeicaru: „Referitor la inculpata Gogoașe Irina s-a apreciat că în data de 01.09.2020, în calitate de agent în cadrul DGPMB Secția 16 Poliție - Biroul de Ordine Publică, împreună cu agentul ..., având asupra lor armamentul din dotarea Poliției Române (spray iritant lacrimogen, tonfă, pistol, cătușe), l-a lipsit în mod ilegal de libertate pe Gheorghe Teodor Nicolae în intervalul aproximativ 01.45 - 02.00. Concret, după încătușarea nelegală a lui Gheorghe Teodor Nicolae, l-a lăsat închis pe acesta întins pe burtă peste două jante auto depozitate pe bancheta din spate a autospecialei ce îi fusese repartizată în cadrul raporturilor de serviciu. Ulterior, urmată îndeaproape de agentul... , l-a transportat cu aceeași autospecială pe Gheorghe Teodor Nicolae în zona Zețari din București, sectorul 5, unde l-a descătușat și abandonat pe o stradă întunecată”.

Conform anchetatorilor, „în continuare, Șeicaru Viorel, Lupu Viorel Răzvan, Radu Mihai Patrik, Dăogaru George Alexandru și Nine Dorin l-au întins pe pământ în poziția decubit dorsal și au început să îl lovească cu tonfele și cu bocancii, timp în care Stancu Elisabeta Valentina a rămas lângă una dintre autospecialele de poliție”, au explicat anchetatorii, conform stiripesurse.ro. Conform anchetatorilor, Mihai lonuț Ghiorghe a declarat: „Mă loveau peste corp, în zona coastelor, a mâinilor, a degetelor de la mâini și a picioarelor. Toți agenții care mă loveau erau bărbați. Unul dintre polițiștii cei tineri mi-au scos adidașii, după care agenții m-au lovit cu tomfele peste tălpi. Eu le ceream să înceteze, iar polițistul mai în vârstă mi-a replicat că dacă nu îmi cer scuze, nu se vor opri. Eu am întrebat atunci pentru ce să îmi cer scuze. Rețin că m-au întors și pe burtă, continuând să mă lovească și, la un moment dat, mi-au scos cătușele [...] La un moment dat, pentru a se opri, mi-am cerut iertare de la polițiști, obligat practic de aceștia”. În continuare, Ghiorghe Mihai lonuț a detaliat că Șeicaru Viorel a urinat pe el, mai exact pe brațul său stâng și pe tricoul pe care îl purta, spunându-i în același timp „Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?”

Citește și: Judecătorii i-au dat dreptate motociclistului acuzat că a ucis un tânăr pe trotinetă / Decizie finală în procesul cu societatea care l-a concediat

În articolul
EXCLUSIV / Un polițist din „Brigada torționarilor” fură ca să facă... Dreptul! / Dovada că a trecut clasa cu o lucrare plagiată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
Retete • la 00:14
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
  • Cum să gătești un cheesecake din doar trei ingrediente
  • Nu conține zahăr, dar are un gust fabulos
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
Stiri interne • ieri la 23:42
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
  • Țânțarii care să răspândesc malaria au fost depistați în România
  • Semnal de alarmă din partea specialiștilor pentru toți românii
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
Emisiuni TV • ieri la 23:30
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
  • Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai
  • Și-au planificat vacanța din timp
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:10
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
  • Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs
  • Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:01
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
  • Mama Laurei Brumă a ajuns la spital
  • Artista este alături de ea în cele mai dificile momente
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:11
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
  • Trei concurente ar putea părăsi curând casa Mireasa
  • Vestea că au ajuns în cursa de eliminare le-a dezamăgit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close