EXCLUSIV / Unde o duce Florin Pastramă pe Brigitte, după nuntă! Aici este "cartierul general" al afaceristului! Dacă nu el, atunci cine?!

+6 click pentru
galerie

Brigitte Năstase l-a prins pe Dumnezeu de un picior: simte din nou fiorii dragostei, viitorul soţ o ascultă orbeşte, iar când va deveni doamna Pastramă, cu acte-n regulă, va avea puteri depline în imperiul milionarului.

Reporterii SPYNEWS au descoperit "bârlogul" lui Florin Pastramă, bărbatul care a cucerit-o pe Brigitte Năstase după ce s-a lăudat că este un prosper om de afaceri, care deţine un imperiu imobiliar. Societatea comercială administrată de milionarul Pastramă are sediul departe de privirile curioşilor, pe o străduţă îngustă din Sectorul 2 al Capitalei, de unde se vede lanul de porumb. Aşadar, şi zonă discretă, şi aer curat.

Mai mult, la 20 de metri de sediul firmei lui Pastramă, chiar în capătul străzii, un bucureştean gospodar creşte găini, aşadar cei doi vor putea procura ouă proaspete şi se vor simţi mereu ca la prima întâlnire. De asemenea, prin cartierul cochet trec deseori căruţele vecinilor, aşa că Pastramă o poate scoate oricând pe Brigitte la o plimbare romantică, sub cerul înstelat, ascultând clinchetul potcoavelor pe asflatul prăfuit.

Pe 22 aprilie, Florin Pastramă este obligat să dea cu subsemnatul într-un dosar înregistrat la Tribunalul Bucureşti, în care are calitatea de pârât, alături de alţi membri ai familiei sale, reclamanţii susţinând că aceştia ar fi încheiat un contract de vânzare-cumpărare dubios. Astfel, soţii Ruxandra şi Cristian V. au solicitat ca instanţa să constate nulitatea documentului respectiv, încheiat între familia Pastramă şi o rudă de la care reclamanţii au moştenit o avere impresionantă, solicitând, totodată, şi restituirea unui imobil extrem de valoros.

Acesta nu este primul proces pentru Florin Pastramă. El a mai fost la tribunal şi din cauza unor datorii, după ce a "uitat" să-şi plătească întreţinerea şi... apa! În procesul deschis de furnizorul de apă, magistraţii au dispus ca Pastramă să fie executat: "Admite acţiunea. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei - reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei - cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept".

Înainte să ajungă celebru datorită relaţiei cu Raluca Podea, Florin Pastramă a făcut o "combinaţie" de zile mari, ajutat de toţi membrii familiei sale. Conform documentelor intrate în posesia jurnaliştilor SPYNEWS, familia Pastramă a reuşit să obţină un împrumul de aproape un milion de euro de la o firmă de credite cu sediul social în Sectorul 4 al Capitalei, girând cu un apartament de 47 mp, situat la parterul unui bloc din cartierul Colentina, evaluat la nici 43.000 de euro. După ce au încasat banii, Florin Pastramă, răposatul tată Aurică, mama Florentina şi sora Elena nu au mai returnat niciun leu. Aşa că firma creditoare a fost nevoită să îi dea în judecată şi să apeleze la un executor, care le-a scos apartamentul la licitaţie, pentru a recupera măcar o parte din prejuiciu. Astfel, Florin Pastramă a rămas cu un milion de euro, iar firma păgubită – cu un apartament la periferia Capitalei, luat cu japca de recuperatori de la mama afaceristului de succes.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro