EXCLUSIV / Văduva patronului Hexi Pharma, scandal total, din cauza banilor / Pe cine i s-a pus pata!

+3 click pentru
galerie

Femeia care i-a fost alături până în ultima clipă afaceristului care a ucis, cu bună știință, pacienți din spitalele din România, furnizând unităților sanitare dezinfectanți diluați cu apă chioară, a decis să lupte până la capăt în războiul cu fostul asociat.

Uliana Ochinciuc a deschis, recent, un nou proces împotriva unui fost asociat la Hexi Pharma, contestând, astfel, mai multe decizii luate de acesta și încercând să protejeze moștenirea lăsată de milionarul Dan Condrea, care s-a sinucis în 2016. 

Dan Condrea s-a sinucis în 2016, la scurt timp după izbucnirea scandalului Hexi Pharma. Acuzat că a vândut spitalelor dezinfectanţi diluaţi şi că a omorât cu bună ştiinţă pacienţi nevinovaţi, Dan Condrea a decis să se sinucidă, izbindu-se cu maşina de un copac.

"Urmele de rulare evidenţiate indică faptul că autoturismul şi-a schimbat la un moment dat direcţia de deplasare rectilinie, îndreptându-se spre marginea carosabilului, unde se aflau copaci. În zona în care a avut loc evenimentul rutier, la momentul respectiv, nu se aflau alte autovehicule în deplasare sau staţionare. Date fiind concluziile raportului de expertiză criminalistică şi ale raportului de expertiză tehnică, coroborate cu celelalte probe administrate în cauză, rezultă că autoturismul - fără a avea defecţiuni la sistemul de frânare ori direcţie, având o viteză de peste 100 Km/h şi fără a i se acţiona sistemul de frânare - a intrat în coliziune cu obstacolul ca urmare a acţiunii conducătorului auto, care a schimbat direcţia de deplasare rectilinie înspre marginea carosabilului, deşi o atare manevră era evident că determină o stare de pericol grav şi iminent, decesul reprezentând consecinţa unui act suicidal", explicau anchetatorii, la momentul respectiv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro