EXCLUSIV / Vedetă de la "Insula Iubirii", hărţuită de un obsedat! I-a făcut o propunere incredibilă

+8 click pentru
galerie

O fostă concurentă de la "Insula Iubirii" a ajuns în pagul disperării din cauza unui "fan" care a hărţuit-o pe Internet.

Georgiana, bomba sexy de la "Insula Iubirii" care i-a sucit minţile falsului Alibec (vezi articolul aici), a intrat în vizorul unui alt individ cu probleme. Persoana care se ascunde în spatele unui profil fals de pe un site de socializare nu a stat prea mult la discuţii şi, după o introducere scurtă, i-a mărturisit tinerei că vrea să aibă o relaţie serioasă cu ea.

După ce s-a lăudat cu o vilă în Mogoşoaia şi cu vacanţele exotice, persoana a început să îi fac tot felul de propuneri Georgianei. Şi, întrucât "admiratorul" ajunsese să o terorizeze aproape zilnic, tânăra l-a blocat şi a făcut un apel public, solicitând ca prietenii să raporteze profilul dubios.

 

Luna trecută, când a citit pe www.spynews.ro că prietenul ei virtual "Denis Alibec" era doar un escroc, Georgiana a avut parte de un şoc. "M-a abordat în urmă cu aproximativ jumătate de an. La început au fost conversaţii banale, despre viaţă, despre fotbal, despre oameni... Apoi, individul a început să îmi facă tot felul de propuneri indecente. L-am refuzat şi i-am explicat că nu mă interesează o aventură cu el. Cu timpul, a devenit tot mai insistent şi agresiv în discuţii, aşa că l-am ignorat. (...) Când am citit pe SPYNEWS că este un cont fals, că în spatele numelui Denis Alibec se află un obsedat, am văzut negru în faţa ochilor. L-am întrebat de ce se dă drept altcineva, dar nu a mai răspuns", a declarat, la momentul respectiv, fosta concurentă de la "Insula Iubirii".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro