EXCLUSIV / Veste nesperată pentru fiul lui Sile Cămătaru / Decizia judecătorilor

+4 click pentru
galerie

Arestat cu mare tam-tam, după ce a fost la un pas să ucidă un om, în plină stradă, dând peste el cu mașina pe care o conducea fără permis, fiul lui Sile Cămătaru a primit un cadou nesperat din partea judecătorilor.

Daniel Vasile Balint, unul dintre băieţii celebrului interlop Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a fost scos din arest, cu discreție maximă, și plasat în arest la domiciliu, ca să se relaxeze după experiența traumatizantă cauzată de vizita la mititica. Deși în momentul arestării a fost etichetat drept un individ extrem de periculos, brusc, judecătorii au revenit asupra deciziei și au considerat că măsura arestului la domiciliu este suficient de aspră pentru interlop. 

”Rejudecând, înlocuiește măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu față de inculpatul BALINT VASILE DANIEL, ..., MAP nr. 100/UP din 18/12/2019, pe o durată de 30 de zile începând din data de 10/03/2020 până în data de 08/04/2020 inclusiv. Pe timpul cât se află în arest la domiciliu, inculpatul BALINT VASILE DANIEL are obligația de a nu părăsi imobilul în care locuiește fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza și de a se supune unor restricții stabilite de acesta. Inculpatul are următoarele obligații: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu martorii Z. Y. și C. P.  Dispune punerea în libertate a inculpatului BALINT VASILE DANIEL, de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 100/UP din 18/12/2019”, au decis magistrații.

Fiul lui Sile este acuzat de conducere a unui autovehicul fără permis și părăsirea locului accidentului, fapte comise la data de 11 aprilie 2019 și 9 noiembrie 2019. În noiembrie, Daniel Vasile Balint, care conducea un bolid, deşi avea permisul suspendat, a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul faptei.

Cu doar câteva zile înainte de a fi arestat, Dani Balint a fost dat în judecată de soţia sa, Andreea,  femeia solicitând desfacerea căsătoriei, din vina exclusivă a bărbatului. Nora lui Sile a deschis abia în decembrie 2019 proces de divorţ, deși anunțase încă de la începutul anului trecut că a decis să se despartă de Dani. "Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!", a anunţat, în ianuarie 2019, Andreea, pe pagina sa de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro