EXCLUSIV / Veste teribilă pentru fiul lui Nuţu Cămătaru! Nu se aştepta la aşa ceva!

+3 click pentru
galerie

Fiul cel mare al lui Nuţu Cămătaru primeşte lovitură după lovitură, iar în urmă cu doar câteva zile a aflat un verdict care l-a îngenuncheat.

Condamnat pentru tentativa de omor comisă în 2010 într-un club de manele, Nuţulică Cămătaru a încercat să scape din penitenciar, ca şi alţi infractori periculoşi, înainte de termen, invocând faptul că a ispăşit deja o parte din pedeapsă şi a avut un comportament exemplar. Însă judecătorii nu s-au arătat prea impresionaţi de argumentele aduse de Comisia pentru eliberări şi au decis să îl mai ţină trei luni după gratii pe Nuţulică. "Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia pentru acordarea liberării condiţionate din cadrul Penitenciarului Ploieşti cu privire la condamnatul BALINT ION NUŢU, ca neîntemeiată. (...) Fixează termen de reiterare la 3 luni de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe", au hotărât judecătorii.

Ion Nuţu Balint a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în 2015, la şapte ani şi patru luni de închisoare, pentru o tentativă de omor comisă în septembrie 2010. Fiul lui Nuţu Cămătaru s-a predat la Poliţia Capitalei. În urmă cu trei ani, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv pe Ion Nuţu Balint la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat un bărbat în localul Million Dollars din Capitală, în septembrie 2010. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nuţu Cămătaru urmând să execute şapte ani şi patru luni de închisoare. La Tribunalul Bucureşti, prin decizia din 4 octombrie 2013, Nuţulică fusese condamnat la 12 ani de închisoare. În acelaşi dosar, George Apostol a primit o pedeapsă de cinci ani pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. După contopirea pedepselor, instanţa a adăugat un spor de patru luni, Apostol urmând să execute cinci ani şi patru luni de închisoare. Din pedeapsa lui Apostol a fost scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 27 septembrie 2011 până în 21 martie 2014. Apostol fusese condamnat de Tribunalul Bucureşti la 11 ani şi şase luni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro