EXCLUSIV / Veste teribilă pentru fratele lui Şerban Huidu / Şi bătut, şi umilit!

+3 click pentru
galerie

Fratele lui Șerban Huidu a primit o nouă veste proastă, după ce a fost bătut până la inconștiență de unul dintre cei mai periculoși membri ai clanului Ștoacă.

În vara lui 2016, Alexandru, unul dintre frații omului de televiziune Șerban Huidu a fost băgat în spital de Bebică, unul dintre membrii marcanți ai clanului Ștoacă și devenit, între timp, ginerele lui Gheorghe Mustață, șeful galeriei FCSB. Incidentul ar fi izbucnit după ce, aflat într-un club, Alexandru Huidu (foto jos) a vorbit cu iubita lui Bebică. Huidu spune că tânăra l-ar fi rugat atunci să-i desprindă un șervețel care i se lipise de pantof, deși Bebică, la rândul său, ar fi spus prietenilor că în noaptea respectivă se certase cu fata, iar bărbatul ar fi văzut-o supărată și ar fi încercat s-o consoleze.

Dar nu atunci a avut loc incidentul, ci șapte luni mai târziu, când vei doi s-au reîntâlnit în curtea unui prieten comun, la un grătar. Acolo, Bebică i-ar fi tras un pumn, pe neașteptate, lăsându-l inconștient. Cu toate că a mers la poliție, unde a depus o reclamație susținută și de certificatul medico-legal, ca să nu mai vorbim despre martori, nu sunt vești bune pentru Alexandru Huidu. Potrivit unor apropiați ai clanului Ștoacă, Bebică ar fi povestit că incidentul cu Alexandru Huidu este aproape rezolvat, în condițiile în care dosarul bate pasul pe loc, iar în câteva luni intervine termenul de prescripție.

Bebică a devenit cunoscut publicului din postura de ginere a lui Gheorghe Mustață (foto sus). În același timp, acesta este unul dintre cei mai bogați interlopi din București. La nunta lui au cântat Horia Brenciu și Loredana, iar tortul mirilor a fost înalt de trei metri. În același timp, nunta a fost una fără dar, lucru extrem de rar și cu atât mai puțin în mediile interlope, în condițiile în care, pentru organizarea evenimentului, ginerele lui Mustață ar fi plătit în jur de 100.000 de euro. La sfârșitul lui noiembrie, Bebică și-a făcut praf mașina, un Lamborghini în valoare de peste 300.000 de euro, după ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul bolidului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro