EXCLUSIV / Violator bolnav de SIDA, lăsat liber prin București / Gest șocant, făcut chiar de victima perversului!

+3 click pentru
galerie

În timp ce suspecții de COVID-19 sunt duși în ”pușcării de cinci stele” cu mitraliera la ceafă, un bărbat bolnav de SIDA care a încercat să-și violeze o vecină de bloc a fost lăsat liber de polițiști, pe motiv că victima a refuzat să depună plângere. 

Polițiștii bucureșteni au intervenit, de urgență, zilele trecute, la o adresă din Sectorul 5, după ce o femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că este atacată, în propria casă, de un bărbat care vrea să o violeze. Ajunși la fața locului, anchetatorii s-au trezit, dintr-o dată, în mijlocul unui film de groază, după ce bărbatul, un individ corpolent, ciung și bolnav de SIDA, a devenit agresiv cu oamenii legii.

Conform unor surse apropiate anchetei, aceștia s-au repezit asupra lui și au reușit să-l imobilizeze înainte ca acesta să-l zgârie sau să-l muște pe unul dintre ei, însă au avut o mare problemă, atunci când au vrut să-i pună cătușele, în condițiile în care acesta avea o singură mână, cealaltă fiindu-i tăiată de la cot. 

Până la urmă, agresorul a fost băgat în mașină și dus la Secție, însă a fost eliberat, în scurt timp, ca urmare a faptului că femeia care abia scăpase de viol a anunțat că nu dorește să depună plângere, în condițiile în care individul îi este vecin și nu vrea să-i creeze probleme, mai ales că este bolnav de SIDA.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro