EXCLUSIV / Viorel Lis, chemat de urgenţă în faţa judecătorilor / Mărul discordiei: moştenirea!

+3 click pentru
galerie

Fostul edil Viorel Lis este chemat în faţa judecătorilor din judeţul Argeş, din cauza unei moşteniri buclucaşe.

Lis a fost reclamat de Gabriela I., Mihaela M. şi Cristian I., care au solicitat la Judecătoria Curtea de Argeş să se stabilească limitele unor terenuri moştenite de fostul edil. Prin acţiunea respectivă, conform legii, se urmăreşte determinarea, prin hotărâre judecătorească, a limitelor dintre două proprietăţi vecine şi delimitarea clară, prin semne exterioare, întinderea celor două terenuri. Aşa că, peste câteva zile, Viorel Lis este aşteptat în faţa magistraţilor, cu toate documentele care atestă faptul că este proprietar al parcelei buclucaşe.

În urmă cu 15 ani, Viorel Lis declara despre moştenirea din judeţul Argeş: “În timpul mandatului n-am avut nici o firmă. Un lucru mai de preţ era casa părintească de la Curtea de Argeş, pe care am extins-o cu o cameră. În plus mai aveam patru hectare de pământ, moştenite de la părinţi. În urma divorţului am cumpărat o casă pe Tunari. Am renovat-o şi apoi am închiriat-o, ca să mai scot un ban. Acum stau într-un apartament cu două camere, în zona Dristor. L-am cumpărat împreună cu Oana".

În ultima perioadă, Viorel Lis s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, însă se pare că Oana l-a ajutat să treacă mai uşor peste necazuri. Recent, Oana Lis declara că Viorel a fost diagnosticat cu depresie, iar ea, proaspăt ieşită de pe băncile facultăţii de psihologie, încearcă să îl ajute să depăşească această perioadă. "Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot", a declarat Oana Lis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro