Detalii de ultimă oră despre rezultatul expertizei psihiatrice la care a fost supus Gheorghe Dincă

Detalii de ultimă oră despre rezultatul expertizei psihiatrice la care a fost supus Gheorghe Dincă © Arhiva

Autoritățile au finalizat expertiza psihiatrică în privința lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Anchetatorii au vrut să afle prin intermediul acestei testări dacă Gheorghe Dincă a avut sau nu discernământ atunci când le-ar fi ucis pe cele două fete. Informația a fost furnizată de România TV, iar decizia comisiei de expertiză care l-a analizat pe Dincă este că bărbatul a avut discernământ în timpul faptelor.

Așadar, el va putea răspunde în fața legii pentru cele două crime, însă ancheta este încă încă în curs. Primele informații despre crimele din informații au apărut în luna iulie a acestui an.

Noi fragmente de oase și piele

Tot astăzi, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de piele și oase în mașina criminalului din Caracal. Acestea aparțin Alexandrei Măceșanu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a răpit-o, ucis-o, apoi i-a topit trupul neînsuflețit într-un butoi improvizat.

Mama fetei este disperată și cred că ea nu este moartă. "Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Dacă nu sunam noi autoritățile, nu ne informa nimeni nimic. Nu ne-au căutat. Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil.", a declarat Teodora Măceșanu, în urmă cu două zile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro