Explozie puternică într-un bloc din Galați! Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă

Explozie puternică într-un bloc din Galați! Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă © Observator

O explozie puternică a avut loc, sâmbătă dimineață, în Galați. Deflagrația s-a produs într-un bloc, iar cel puțin șase apartamente au fost distruse. Există și victime: un bărbat a fost rănit grad și a ajuns de urgență la spital.

Explozie serioasă într-un bloc din Galați, în această dimineață. În jurul orei 06.00, în blocul T8 din cartierul Micro 19, o deflagrație s-a produs la un apartament situat la mansardă, etajul 4, scrie Observator.

Bărbat rănit, în urma unei explozii puternice

Potrivit primelor informații, totul a pornit de la o scurgere de gaze. Properiatul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, s-a trezit ca într-o dimineață normală și, fără să simtă mirosul de gaz, a aprins lumina. Atunci s-a produs explozia, atât de puternică încât a distrus tavanele mai multor apartamente.

Dacă există o veste bună, este faptul că nu a urmat niciun incendiu după exploiza puternică.

Șase apartamente au fost, în total, afectate de explozie. Vorbim despre geamuri și uși sparte, dar și tavane și pereți dărâmați. Un bărbat a fost rănit, cu arsuri de gradul 2 și 3, fiind dus apoi la spital.

Prefectul județului Galați a anunțat că s-a înființat o comisie de anchetă, care va analiza acum exact cum s-a produs explozia și dacă structura blocului a fost afectată.

Zilele trecute, un bloc din Timișoara a fost locul unei tragedii șocante. Trei persoane au murit, după ce o deratizare care a folosit o substanță toxică s-a încheiat cât se poate mai rău.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro