Explozie puternică în București! O femeie a murit

Explozie puternică în București! O femeie a murit © Captură video

O explozie puternică s-a produs vineri dimineață la o fabrică de BCA din București, în cartierul Militari, din sectorul șase. În urma acesteia o femeie a murit, iar alte persoane au fost rănite grav.

Explozia ar fi avut loc la ora 5:25, informează observator.tv, atunci când un cuptor unde se tratează prefabricatele ar fi explodat. Fumul s-a văzut de la mare distanță, dat fiind faptul că explozia a fost urmată de incendiu. 

Raed Arafat a declarat că o persoană dintre cele rănite se află în stare gravă. "Persoana care are 95% arsuri este posibil să fie în comă indusă", a spus Raed Arafat.

La fața locului sunt operațiuni în desfășurare. Cei de la Garda de Mediu fac măsurători pentru a se asigura că nu au fost degajări de substanțe toxice.

În urmă cu o lună o explozie puternică a avut loc la o grădiniță din Brăila. În urma incidentului, a izbucnit un incendiu devastator, care a necesitat trei ore de intervenție, pentru a putea fi stins. În urma exploziei, însă, au fost distruse ferestrele, acoperișul, mobilierul, calculatoarele și arhiva școlii.

„Voi renunța la un proiect de asociere cu Consiliul Județean și vom încerca să refacem clădirea grădiniței până începe anul școlar, în septembrie. L-am informat și pe președintele Consiliului Județean, care va veni mâine la fața locului, să vadă situația. Din păcate, toate documentele din arhivă școlii au ars. Explozia a avut un suflu foarte puternic”, a explicat primarul comunei, Dumitru Panturu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro