Explozie puternică la Slatina. Peste 85 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc

Explozie puternică la Slatina © Arhiva

Pompierii din Slatina au avut o misiune extrem de grea sâmbătă dimineaţa. Peste 30 de salvatori au intervenit după ce o garsonieră a sărit în aer.

Un incident extrem de periculos a avut loc sâmbără dimineaţa la Slatina. Peste 30 de pompieri au intervenit, după ce o garsonieră a sărit în aer. În urma exploziei un incendiu foarte puternic a avut loc. 

În urma exploziei peste 80 de persoane au fost evacuate din blocul afectat, iar din păcate, două persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce au suferit mai multe arsuri. 

Victimele sunt cei doi bătrâni care locuiau în garsoniera care s-a făcut scrum. Cel mai probabil, incidentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaze la centrala termică.

Alarma a fost dată de vecinii celor doi bătrâni, care s+au speriat ca nu cumva incidendiul să se extindă şi la locuinţele lor. În urma apelului la 112, la faţa locului au ajuns de urgenţă  30 de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o autospecială pentru transport efective și patru autospeciale pentru primă intervenție.

În acest caz, autorităţile urmează să deschidă o ancheta pentru a se stabili cu exactitate ce a provocat explozia care a aruncat în aer casa celor doi bătrâni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro