Explozie urmată de un incendiu, în Vâlcea! A fost emis un mesaj Ro-Alert. VIDEO

Explozie urmată de un incendiu, în Vâlcea! A fost emis un mesaj Ro-Alert. VIDEO

Sâmbătă, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit la o fabrică de vopsele din comuna Mihăești, după ce s-a produs o explozie urmată de un incendiu devastator. 

O explozie urmată de un incendiu s-a produs la o societate comercială cu profil de preparare lacuri și vopsele, în comuna Mihăești, Vâlcea. La fața locului, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit cu 2 autoscări și 12 mașini de stingere, dintre care două de sprijin de la ISU Argeș, 1 autospecială CBRN și un echipaj de ambulanță SMURD.

De asemenea, pentru ca misiunea autorităților să aibă succes, ținând cont de manifestarea incendiului, au fost solicitați și pompierii serviciului privat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea.

Incendiul a fost localizat și a fost eliminat riscul extinderii. Nu s-au înregistrat victime.

Din cauza fumului dens degajat în urma exploziei și a incendiului, pentru cei aflați în apropiere, a fost trimis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert.

“Incendiu violent cu degajare mare de fum toxic în loc. Mihăiești - Depozit lacuri și vopsele. Luați măsuri de evitare a zonei, iar localnicii să rămână în case cu geamurile și usile închise etans.”, arată mesajul Ro-Alert.

Incendiu puternic în Capitală

Vineri, un incendiu puternic a cuprins o zonă din partea de nord a Capitalei, respectiv o hală din zona Băneasa. Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale de stingere.

Oamenii au primit și un mesaj RO-Alert din partea IGSU, prin care au fost sfătuiți să evite acea zonă, iar cei care se aflau prin preajmă să nu se apropie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro