Explozii puternice pe litoralul românesc, la câțiva kilometri de turişti. VIDEO

Explozii puternice pe litoralul românesc, la câțiva kilometri de turişti. VIDEO © captură Observator

Miercuri, persoanele aflate pe litoralul românesc au trecut prin clipe tensionate după ce, la doar câțiva kilometri, s-au produs mai multe explozii puternice.

Turiștii aflați miercuri pe plaja Vadu din Constanța au avut parte de o sperietură groaznică. Mai multe explozii puternice s-au produs în zona Vadu, la doar câțiva kilometri de ei.

Dis-de-dimineață, un turist a surprins momentul în care două explozii zguduie pământul, la distanță de câteva secunde una de cealaltă, în zona Vadu, Constanța, la câțiva kilometri de plaja la care se afla.

Zgomotul produs de explozii i-a speriat pe turiști, care nu știau ce se întâmplă. Martorii spun că pe plajă au fost observate nu mai puțin de șase explozii uriașe în câteva minute, potrivit Observator. 

Însă, niciun turist nu a fost rănit, iar exploziile fac parte s-au produs în Poligonul Capu Midia. Pentru că în aceste zile au loc trageri programate în Poligonul Capu Midia, cu siguranță turiștii vor mai fi „surprinși” de astfel de explozii. 

Scara unui bloc s-a prăbușit, după o explozie

În timpul nopții de marți spre miercuri, în orășelul Drogobîci din regiunea Lvov, Ucraina, o scară a unui bloc de patru etaje s-a prăbușit, lăsând în urmă un morman de dărâmături.

În urma tragediei produse din cauza unei scurgeri de gaze urmată de o explozie, când locatarii dormeau, doi oameni și-au pierdut viața și alți șapte au nevoie de îngrijiri medicale, dintre care patru copii, potrivit publika.md. 

Salvatorii care au intervenit de urgență au căutat alți locatari printre dărâmături și au reușit astfel să scoată trei adulți și patru copii.Două persoane dintre acestea sunt în stare gravă. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro