Falsul Alibec, flirt pervers cu o bombă sexy de la "Insula Iubirii"! SPYNEWS are toate mesajele deocheate!

+18 click pentru
galerie

Individul care i-a furat identitatea fotbalistului Denis Alibec a încercat să seducă şi o bombă sexy care a participat la "Insula Iubirii".

Georgiana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", ne-a declarat că a avut parte de un şoc, ieri, când a citit pe www.spynews.ro, că prietenul ei virtual "Denis Alibec" este doar un escroc. "M-a abordat în urmă cu aproximativ jumătate de an. La început au fost conversaţii banale, despre viaţă, despre fotbal, despre oameni... Apoi, individul a început să îmi facă tot felul de propuneri indecente. L-am refuzat şi i-am explicat că nu mă interesează o aventură cu el. Cu timpul, a devenit tot mai insistent şi agresiv în discuţii, aşa că l-am ignorat. (...) Când am citit pe SPYNEWS că este un cont fals, că în spatele numelui Denis Alibec se află un obsedat, am văzut negru în faţa ochilor. L-am întrebat de ce se dă drept altcineva, dar nu a mai răspuns", a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Gerorgiana, fostă concurentă la "Insula Iubirii".

VEDEŢI CONVERSAŢIILE MAI SUS, ÎN GALERIE!

Ieri, SPYNEWS a dezvăluit că un individ cu probleme la "mansardă" a creat un cont fals, cu numele Denis Alibec, şi abordează diferite vedete şi fete de oraş, pe care încearcă să le seducă. (Vezi articolul aici). Unele dintre tinere au fost chiar şantajate de presupusul Alibec, individul avertizându-le că va trimite discuţiile perverse partenerilor acestora, pentru a le distruge relaţiile sau căsniciile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro